Pagājušajā nedēļā Rīgā notikušajā seminārā "Latvijas telpu futbola attīstība" risinājās arī jaunās sezonas Latvijas kausa izcīņas telpu futbolā pirmo pāru izloze. Turnīrā dalību apstiprinājušas 16 komandas no visas Latvijas, kas ir ievērojams kāpums salīdzinājumā ar iepriekšējā turnīra dalībnieku skaitu - deviņas vienības.

Semināru, kurā par dažādiem pašmāju telpu futbola attīstības jautājumiem runāja arī Latvijas nacionālās telpu futbola izlases galvenais treneris Vasko Vujovičs un Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko, piedalījās 25 telpu futbola dzīves pārstāvji.

Seminārā tika sniegta aktuālākā informācija par tuvākiem un tālākiem plāniem, kā arī atskats uz izdarīto un tā izvērtēšana. Tikmēr V. Vujovičs dalībniekus iepazīstināja ar sevi un savu redzējumu par Latvijas telpu futbola attīstību.

FOTO GALERIJA:

Seminārā tika veikta Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla pāru izloze, kā arī noskaidrots tālākais kausa izcīņas pāru zars. Gaidāmās spēles ir aplūkojamas ŠEIT.

Pirmās kārtas maču norise paredzēta no 5. februāra, kam mēneša beigās sekos ceturtdaļfināla spēles. Pusfināla cīņas paredzētas vēlāk martā, bet finālu 10. aprīlī uzņems Jēkabpils.

Pagājušās sezonas Latvijas kausa izcīņas turnīrā uzvarēja FK "Raba" komanda, titulu izcīnot otro reizi pēc kārtas.