Līdzjutēju balsojumā par "Optibet" Nākotnes līgas septembra mēneša labāko spēlētāju nosaukts RFS-2 komandas futbolists Efraims Valutadatils.

Pagājušajā mēnesī rīdzinieki četrās spēlēs iekrāja trīs uzvaras un vienu zaudējumu, bet 17 gadus vecais Valutadatils visus mačus uzsāka savas komandas sākumsastāvā, aizvadīja trīs pilnas spēles un vienā no mačiem pildīja komandas kapteiņa pienākumus. Viņa kontā pa vieniem gūtiem vārtiem pret FK "Dinamo Rīga" (6:1) un FK "Smiltene"/BJSS (7:1).

Kopumā šosezon Valutadatils guvis astoņus vārtus, kas ir dalīts labākais rādītājs komandā. Viņš ir viens no trim savas vienības spēlētājiem, kuri piedalījušies 20 no 21 šīs sezonas spēles, bet iekrātajās minūtēs (1769) viņš atpaliek vienīgi no Kristiāna Ilenāna (1797).

RFS-2 komanda ir izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas un kopvērtējumā atrodas piektajā vietā.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Roberts Adītājs (JDFS "Alberts"), Raivo Stūriņš (FS "Jelgava") un Marks Kurtišs (Grobiņas SC/LFS).

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no "Sponser" (www.ManiVitamini.lv).

Jau vēstīts, ka aprīlī par turnīra labāko spēlētāju līdzjutēji nosauca FS "Jelgava" komandas itāļu pussargu Daniēli Olivjēri, maija/jūnija balva tika viņa komandas biedram Mārcim Peilānam, jūlijā par labāko nosauca vēl vienu Jelgavas komandas pārstāvi Dāvi Vējkrīgeru, bet augustā balva pienācās Kristeram Lūsiņam no "Valmiera FC-2"/VSS.