Sestdien Olainē ar desmito posmu noslēdzās Latvijas atklātā veterānu čempionāta sezona. Uzvaru pēdējā posmā un līdz ar to arī visā sezonā izcīnīja "Daugavpils" komanda, kas bija labākā čempionātā tā pirmajās četrās sezonās, kā arī 2020. gadā.

Uzvara pēdējā posmā ļāva daugavpiliešiem likvidēt viena punkta deficītu attiecībā pret pērnās sezonas čempioniem FK "02", kas sezonu līdz ar to pabeidza otrajā vietā. Noslēdzošajā posmā no piektās uz trešo pozīciju kopvērtējumā pakāpās "Jūrmala", kas pēdējoreiz sezonas labāko trijniekā bija iekļuvusi 2019. gadā.

Olaines posma noslēgumā tika sveikti arī visas sezonas labākie čempionāta spēlētāji - Dmitrijs Travkins (FK "02"), Oļegs Seļivanovs ("Daugavpils"), Pēteris Nagla ("Jūrmala"), Oļegs Lavrinovičs ("Sportima"), Vadims Dobinda ("Sigulda"), Igors Škoļnijs ("Veterāns"), Ojārs Drozds ("Limbaži"), Dainis Kovals ("Viesulis") un Ēriks Krušanovs ("Rēzekne").

Par visu čempionāta posmu galvenajiem notikumiem ir lasāms ŠEIT.

Čempionātā šosezon varēja piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1982. gadā. Kopumā notika desmit posmi Rīgā, Salacgrīvā, Kauguros, Rēzeknē, Siguldā, Alūksnē, Daugavpilī, Olainē un Lietuvas pilsētā Žagarē, sacensībās piedaloties desmit komandām.

Valsts mēroga čempionātu veterāniem LFF organizēja astoto gadu pēc kārtas. Pirmajās četrās sezonās par sacensību uzvarētājiem kļuva "Daugavpils" komandas veterāni, 2019. gadā uzvaras laurus plūca "Viesulis" vienība, gadu vēlāk tronī atkal atgriezās "Daugavpils", bet pērn savu pirmo titulu izcīnīja FK "02".