Latvijas amatieru komanda noslēgusi dalību UEFA Reģionu kausa otrā posma turnīrā, kas risinājās Rīgā un Salaspilī. Trīs mačos mājinieki iekrāja vienu punktu.

Turnīru Latvijas komanda atklāja ar spēli pret "Ialoveni" komandu no Moldovas, cīnoties neizšķirti 0:0, bet vēlāk ar 0:5 tika atzīts Slovākijas vienības "West Slovakia" pārākums. Noslēdzošajā mačā laukuma saimnieki spēkojās ar iepriekšējā turnīra uzvarētājiem "Dolny Śląsk" no Polijas un vēlreiz piekāpās sāncenšiem ar 0:5, lai arī pirmais puslaiks noslēdzās bez gūtiem vārtiem un 80. minūtē poļi atradās vadībā ar tikai vienu vārtu pārsvaru.

Apakšgrupas labākā komanda nopelnījusi vietu finālturnīrā, kas risināsies 2023. gada jūnijā.

KOPVĒRTĒJUMA TABULA:

#

KOMANDA

I

II

III

IV

PUNKTI

VĀRTI

VIETA

I

Dolny Śląsk

-

4:2

2:0

5:0

9

11:2

1

II

West Slovakia

2:4

-

8:0

5:0

6

15:4

2

III

Ialoveni

0:2

0:8

-

0:0

1

0:10

3

IV

Latvija

0:5

0:5

0:0

-

1

0:10

4

Tiesības pārstāvēt Latviju šajās sacensībās ierasti ir nacionālā čempionāta 3. līgas uzvarētājiem. Tā kā pērnajā rudenī 3. līgas sacensību finālposms netika aizvadīts valstī noteikto drošības pasākumu dēļ, šoreiz Latvija veidoja amatieru apvienoto komandu. Tās vadīšana bija uzticēta pieredzes bagātajam Jurijam Popkovam, kuram darbā palīdzēja Aleksandrs Cauņa un Viktors Spole.

Treneru korpuss dalībai turnīrā izvēlējās 18 spēlētājus no septiņiem pašmāju klubiem: Antons Vasiļjevs, Ēriks Vītiņš, Dāvis Trapučka, Vitālijs Laskovs, Emīls Urtāns, Remirs Moseičenko, Artjoms Korotkevičs, Jānis Rotbergs, Rūdolfs Zicāns, Toms Burcevs, Ingus Vaņins, Rihards Tomingass, Artūrs Kupčs, Niks Jansons, Dāvis Daniels Kaņeps, Daniels Romenskis, Matīss Baško, Pauls Ēriks Dombrovskis.