Nedēļas nogalē – 6. un 7. augustā – noslēgsies Jūrmalas kauss pludmales futbolā, kā arī notiks Latvijas kausa izcīņa sievietēm.

Sestdien, 6. augustā, vīru komandas pulcēsies, lai Jūrmalas kausa trešā posma ietvaros noskaidrotu tās astoņas labākās vienības, kas dienu vēlāk sacentīsies fināla posmā. Pirms pēdējā posma cerības nav zaudējusi neviena no līdz šim startējušajām 11 komandām.

Pēc diviem posmiem ar 35 punktiem līderpozīcijas dala FK "BEITAR" un "BFS Atlas"/"Ropaži SC", par diviem punktiem mazāk "PPFK Joga Bonita", bet vēl par diviem – "Kreiss". Tālākajās vietās atrodas "New Project" (24 punkti), "PFD" (20), "Baltic XL" (19), "FREE" (16), "Rava Pluss" (13), "Beerhouse No1" (13) un "FAM3" (12), kas gan startējuši tikai vienā posmā – pirmajā.

Maču sākums Majoru pludmalē plkst. 11:00, dalībnieku reģistrācija – līdz 10:45 (vai iepriekš piesakoties elektroniski pa e-pastu).

Svētdien, finālposma apbalvošanas laikā, tiks godināta arī Latvijas labākā komanda "Vides Tehnika"/"Erawadee", kas kā vienīgā kvalificējās Baltijas jūras un Skandināvijas līgas finālčetriniekam, kā arī labākie Latvijas pludmales futbolā individuālajās nominācijās.

Paralēli Jūrmalas kausa finālposmam notiks arī Latvijas kauss pludmales futbolā sievietēm ar četru komandu piedalīšanos: Babītes SK, "Mix", SK "Imanta" un FK "Tukums 2000". Spēļu sākums plkst. 11:40.

2022. gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF). Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta preču veikals "Sportland", "SYNOTtip", "SPLAT", "Beerhouse No1", "GO bezalkoholiskais", minerālais ūdens "885", saldējums "Eskimos".

Vairāk informācijas meklējiet mājaslapā, Facebook un Instagram.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija