Par "Optibet" Nākotnes līgas (ONL) maija/jūnija labāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā nosaukts FS "Jelgava" komandas pussargs Mārcis Peilāns.

Šajā periodā jelgavnieki uzvarēja visās sešās turnīra spēlēs, uzrādot iespaidīgu gūto un zaudēto vārtu attiecību (20:1). Pašlaik 18 gadus vecais Peilāns visus mačus uzsāka savas komandas sākumsastāvā un guva četrus vārtus – pa vieniem pret "Leevon Saldus" (5:0) un Skanstes SK (3:1), kā arī divus pret FK "Dinamo Rīga" (5:0).

Ar kopumā sešiem gūtiem vārtiem Peilāns ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet visā līga šis veikums viņam dod 4./5. pozīciju. Jelgavnieki līdzšinējos deviņos mačos iekrājuši tikai un vienīgi uzvaras, ieņemot kopvērtējuma pirmo vietu.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Andris Krušatins (Grobiņas SC/LFS), Kristiāns Kaušelis ("Valmiera FC-2") un Georgijs Sačkovs ("Riga FC-2").

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no "Sponser" (www.ManiVitamini.lv).

Jau vēstīts, ka aprīlī par turnīra labāko spēlētāju līdzjutēji nosauca FS "Jelgava" komandas itāļu pussargu Daniēli Olivjēri.