Jūnija izlašu spēļu logā nozīmējumus maču apkalpošanai saņēmuši vairāki Latvijas pārstāvji.

Vispirms 1. jūnijā UEFA delegāta pienākumus Nāciju līgas mačā starp Polijas un Velsas valstsvienībām pildīs Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Arturs Gaidels, bet 2. jūnijā citu Nāciju līgas maču starp Izraēlu un Islandi apkalpos Latvijas tiesnešu komanda ar Andri Treimani, Haraldu Gudermani, Alekseju Spasjonņikovu un Aleksandru Golubevu sastāvā.

Dienu vēlāk – 3. jūnijā – spēli starp Ziemeļīrijas un Spānijas U-21 izlasēm Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pārraudzīs Vitālijs Spasjonņikovs, Raimonds Tatriks, Artūrs Šakurovs un Aleksandrs Anufrijevs, 6. jūnijā Nāciju līgas mačā starp Baltkrieviju un Azerbaidžānu UEFA delegāta funkcijas uzticētas LFF Biznesa attīstības un pasākumu organizēšanas departamenta vadītājam Maksimam Krivuņecam, bet 10. jūnijā citā U-21 valstsvienību duelī starp Kosovu un Angliju strādās A. Anufrijevs, Deniss Ševčenko, Romans Platonovs un Edgars Maļcevs.

Visbeidzot, 10. jūnijā A. Treimanim uzticēti VAR tiesneša pienākumi Nāciju līgas mačā starp Azerbaidžānas un Slovākijas valstsvienībām.

Foto: Nora Krevņeva-Baibakova / RFS