Pirmdien, 29. novembrī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko un Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs LFF telpās apsveica FK "Rīnūži Rīga" pārstāvjus kluba 25 gadu jubilejā.

Vadims Ļašenko pasniedza kluba vadītājam Mihailam Kozlinskim un komandas atbalstītajam Aldim Ščogolam Latvijas izlases kreklu ar numuru 25 un uzrakstu "Rīnūži", bet Eduards Borisevičs - desmit futbola bumbas. Tāpat ar M. Kozlinski un A. Ščogolu tika parunātas vairākas aktuālas futbola tēmas.

"Klubs un komanda FK "Rīnūži Rīga" šogad svin savu 25 gadu jubileju. Uz pirkstiem var saskaitīt šobrīd amatieru klubus un komandas Latvijā ar tik garu vēsturi, kas joprojām, neskatoties uz visām grūtībām, darbojas, apvienojot zem sevis ļoti daudzus amatierus - gan tos, kas izgāja futbola skolu, gan tos, kas spēlēja iepriekš pagalmā. Tas fakts, ka tikšanās iniciatīva nāca no LFF prezidenta, liecina tikai par to, ka Latvijas futbolam ir svarīgi gan profesionāli, gan bērnu un jauniešu klubi, gan arī amatieru kolektīvi. RFF un LFF vārdā gribu vēlreiz pateikties klubam un komandai FK "Rīnūži Rīga" par ieguldījumu Latvijas futbola attīstībā un vienkārši veselīgā sabiedrībā. Gribu novēlēt stipru un veselu kolektīvu un lojālus, dāsnus atbalstītājus," komentē E. Borisevičs.

FK "Rīnūži Rīga" ir LFF un RFF ilggadējs biedrs, kas regulāri 25 gadu laikā piedalās Latvijas un Rīgas futbola un telpu futbola sacensībās ar amatieru statusu.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija