Latvijas atklātā veterānu čempionāta uzvarētāji no FK "02" komandas saņēmuši godam nopelnīto sacensību uzvarētāju kausu. Komandas labākā spēlētāja balvu saņēma Andrejs Grišajevs.

No sezonā ieplānotajiem deviņiem posmiem tika aizvadīti septiņi, bet noslēdzošos divus Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumu dēļ nācās atcelt. FK "02" labākie izrādījās Daugavpils cietokšņa kausa izcīņā, Roberta Selipanova piemiņas turnīrā, Aleksandra Gospodarjova piemiņas turnīrā un Mihaila Čikovani piemiņas turnīrā, bet vēl divos posmos ierindojās otrajā vietā.

Tas komandai ļāva sezonu noslēgt ar 65 punktiem, par deviņu punktu tiesu apsteidzot "Daugavpils" veterānus. Trešie vēl divus punktus nopakaļus bija "Sportima" pārstāvji.

FK "02" par čempionāta uzvarētāju kļuva pirmoreiz vēsturē. Komandas sastāvā spēlēja Didzis Matīss, Arno Tatevosjans, Aleksandrs Upenieks, Sergejs Puriņš, Aleksandrs Čiņajevs, Vladimirs Konovalovs, Ilmārs Boriss, Sergejs Lanskis, Mārtiņš Eglītis, Ruslans Novaks, Andrejs Motiļs, Oļegs Popovs, Pjotrs Kijonoks, Andrejs Grišajevs, Kirils Petrovs, Igors Poceluiko un Dmitrijs Travkins. Komandas vadītājs - Arno Tatevosjans.

Valsts mēroga čempionātu veterāniem LFF organizēja septīto gadu pēc kārtas. Pirmajās četrās sezonās par sacensību uzvarētājiem kļuva "Daugavpils" komandas veterāni, 2019. gadā uzvaras laurus plūca "Viesulis" vienība, bet pērn tronī atkal atgriezās "Daugavpils". Pirms tam labāko trijniekā trīs reizes bijusi "Carnikava" un "Sportima", divreiz tas izdevies "Viesulim" un "Jūrmalai", bet vienreiz – "Rēzeknei".