Nedēļas nogalē, 24. un 25.jūlijā, Pērnavā notiks Latvijas–Igaunijas pludmales futbola līgas otrais sabraukuma posms. Cīņā par medaļām iesaistīsies arī astotā, Norvēģijas un Dānijas apvienotā komanda, kurai blakus apstākļu dēļ neizdevās ierasties uz pirmo posmu jūlija sākumā.

Pēc pirmā etapa mačiem turnīra vadībā izvirzījušās Igaunijas komandas SK "Augur Enemat" un BSC "Thunder Arvutitark", kurām izdevās izcīnīt uzvaras visās trīs aizvadītajās spēlēs, tostarp pret visām trim mūsu valsts komandām. Savukārt uz doto brīdi labākā no Latvijas vienībām FK "BEITAR" as sešiem punktiem no 12 iespējamajiem ieņem ceturto vietu. Abas uzvaras gūtas pret pārējām divām pašmāju blicēm – 7:6 pret BSC "LAT" un 6:5 pret "BFS Baltic XL Ropaži".

Pārējām divām pašmāju komandām pirmais posms vērtējams ar mīnusa zīmi, jo izcīnīta tikai viena uzvara četros mačos, turklāt BSC "LAT" pieveica "BFS Baltic XL Ropaži", kamēr pēdējie vienīgo panākumu izcīnīja pret pastarīšiem – Pērnavas komandu.

Otrajā posmā "BEITAR" sacentīsies ar tiešajiem konkurentiem "Nõmme BSC Olybet", BSC "Pärnu" un "Pure Nordic Water", BSC "LAT" pretinieki būs BSC "Thunder Arvutitark", "Pure Nordic Water" un BSC "Pärnu", bet "BFS Baltic XL Ropaži" spēkosies ar "Pure Nordic Water", "Nõmme BSC Olybet" un BSC "Thunder Arvutitark" komandām.

Uz doto brīdi vēl nav zināms, kad Norvēģijas-Dānijas vienība aizvadīs atliktās spēles, paredzams, ka tas taps skaidrs šīs nedēļas nogales laikā.

Turnīra tabula

Vieta

Komanda

Sp

Vārti

Punkti

1.

SK "Augur Enemat"

3

20:7

9

2.

BSC "Thunder Arvutitark"

3

20:12

9

3.

"Nõmme BSC Olybet"

3

15:10

6

4.

FK "BEITAR"

4

19:20

6

5.

BSC "LAT"

4

20:26

3

6.

"BFS Baltic XL Ropaži"

4

17:25

3

7.

BSC "Pärnu"

3

8:19

0

8.

"Pure Nordic Water"

0

0:0

0

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija