Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs pēc Turcijā izcīnītā neizšķirta sniedza savu komentāru par spēli un atbildēja uz žurnālistu jautājumiem.

"Mums tā bija ļoti grūta spēle - ņemot vērā, ka pretī bija grupas līderi un tā bija trešā spēle īsā laikā. Visi mači prasīja daudz fiziskā spēka. Uzslavas spēlētājiem par pašatdevi un spēju spēlēt uz savu maksimumu. Mums nepadevās spēles sākums un bija daudz kļūdu, tomēr izdevās realizēt tās ieceres, kuras bijām saplānojuši pirms mača, īpaši ātro uzbrukumu izveidošanā. Mēs orientējāmies uz to, ka vēlējāmies iegūt punktus. Gatavojāmies tam, ka iespējas to paveikt pavērsies, bet, protams, tik rezultatīvs mačs nebija gaidīts," pauda treneris, kurš spēles dienā atzīmēja 40 gadu jubileju. "Mūsu spēlētāji zināja vēsturi, lai arī uz to tik lielu akcentu pirms mača nelikām. Vairāk skatījāmies uz to, kā mums izmantot savus trumpjus. Tomēr, jā, vēsturei starp abām izlasēm bija liela loma."

"Mēs zinājām, ka Turcija savas spēles neaizvada vienmērīgi, ka maču veidos atšķirīgi periodi. Daudz izšķīra spēlētāju kondīcija, un man ir prieks, ka tie spēlētāji, kuriem šajos mačos bija vislielākā slodze, spēja nodemonstrēt labu sniegumu," piebilda D. Kazakevičs. "Šāds rezultāts un spēle mums ir ļoti nozīmīgi faktori. Mēs saprotam, ka izlases izaugsmei ir vajadzīgs laiks, un šo spēļu nogrieznis, domāju, ir labs solis uz priekšu. Mēs nekrītam nekādā eiforijā, jo priekšā ir tikpat lieli izaicinājumi, tomēr šis brīdis ir apliecinājums ieguldītajam darbam un ticībai mūsu idejām."