2021. gada 16. februārī
Rīga

LFF Disciplinārlietu komitejas sēdes protokols Nr. 2021/03

Piedalās:
Komitejas locekļi: J. Tverjanoviča-Bore, J. Pavlovskis, A. Čapulis, Ē. Pļuta, R. Grīnbergs.
Komitejas sekretārs: A.Saļņikovs

1. Par 2021.gada 26.janvāra BJFK Jēkabpils iesniegumu

LFF Disciplinārlietu komiteja 2021. gada 16. februāra sēdē, iepazīstoties ar "Riga FC Academy" un tās trenera Vitālija Kudrjašova paskaidrojumiem saistībā ar biedrības "Bērnu un Jauniešu Futbola Klubs Jēkabpils" 2021. gada 26. janvāra iesniegumā norādītajiem apstākļiem, kā arī saņemot LFF Spēlētāju statusa un pāreju komitejas š. g. 16. februāra atzinumu, konstatē, ka "Riga FC Academy" treneris V. Kudrjašovs nav ievērojis Latvijas Futbola Ētikas kodeksu, kā arī LFF reglamentā par spēlētāju statusu un pārejām iekļauto regulējumu attiecībā uz spēlētāju pāreju procesa organizēšanu.

LFF DK vienbalsīgi nolemj:

- piemērot "Riga FC Academy" trenerim V. Kudrjašovam 200 EUR naudas sodu (Disciplinārā reglamenta pielikuma Nr.1 p.6.2.1);

2. Par FC Lokomotiv Daugavpils neierašanos uz telpu futbola Virslīgas čempionāta spēli

LFF DK, iepazīstoties ar š. g. 12. februāra FC "Lokomotiv" iesniegumu un LFF Sacensību nodaļas sniegto informāciju, konstatē, ka FC "Lokomotiv Daugavpils" bija informējusi LFF, ka nevarēs piedalīties š. g. 13. februārī paredzētajā 2020./2021. gada telpu futbola virslīgas čempionāta spēlē FK "Nikars" - FC "Lokomotiv Daugavpils".

LFF DK vienbalsīgi nolemj:

- ieskaitīt FC "Lokomotiv Daugavpils" tehnisko zaudējumu ar 0:10 iepriekšminētajā spēlē (Disciplinārā reglamenta pielikuma Nr.3 p. 1.8. un p.1.15).