2020. gada 28. augustā
Rīga

LFF Disciplinārlietu komitejas sēdes protokols Nr. 2020/20

Piedalās:
Komisijas locekļi: J. Tverjanoviča-Bore, J. Pavlovskis, A. Čapulis, R. Grīnbergs, Ē. Pļuta.
Komisijas sekretārs: K. Villerušs.

1. Par nepieteikta spēlētāja dalību š.g. 21. augusta Latvijas jaunatnes čempionāta U-16 Attīstības grupas spēlē JFC "Riga" – "Futbola Parks Academy"/Carnikavas novada pašvaldība

LFF DK, uzklausot JFC "Riga" pieaicinātā trenera un kluba direktora paskaidrojumus, trenera vainas atzīšanu, iepazīstoties ar visiem lietas materiāliem, kā arī, ņemot vērā sacensību rangu, kurās pārkāpums tika izdarīts, vienbalsīgi nolemj:

  • diskvalificēt JFC "Riga" treneri Igoru Korabļovu uz 12 mēnešiem no visām LFF organizētajām sacensībām, no kuriem 3 mēneši ir reālais sods un 9 mēneši nosacītais sods (Disciplinārā reglamenta pielikuma p.9 un Disciplinārā reglamenta p.1.4. un 1.24.).

2. Par Rīgas Futbola skolas līdzjutēju uzvedību š.g. 20. augusta Latvijas jaunatnes čempionāta U-16 Elites grupas spēles Rīgas Futbola skola – BFC "Daugavpils" laikā

LFF DK, iepazīstoties ar visiem lietas materiāliem, vienbalsīgi nolemj

  • brīdināt Rīgas Futbola skolu par kluba vecāku uzvedību iepriekšminētajā Latvijas jaunatnes čempionāta spēlē (Disciplinārā reglamenta pielikuma p.8. un Disciplinārā reglamenta p.1.4.)