Sestdien un svētdien (18., 19.jūlijā) Majoru pludmalē notiks Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas trešā un ceturtā posma sacensības. Padomāts arī par tiem interesentiem, kam nebūs iespēju apmeklēt spēles klātienē – tās visas būs vērojamas tiešraidēs TV vai interneta portālos.

Sportacentrs.com TV translēs pirmās divas spēles sestdien un pēdējās divas spēles svētdien no pirmā laukuma, bet Sportacentrs.com portālā būs skatāmas visas spēles no pirmā laukuma. Savukārt BS Latvia Facebook lapā tiks nodrošināta translācija no otrā laukuma.

Pēc pirmajiem diviem posmiem jeb četriem aizvadītiem mačiem vadībā izvirzījušās Igaunijas komandas "BSC Thunder Arvutitark" un SK "Augur Enemat". Tabulas vidusdaļā atrodamas četras vienības, tostarp "BSC LAT" un "BFS Ropaži", bet ar nulle punktiem tabulu noslēdz FK "Beitar"/"Kauguri" un "BSC Türi".

Labas iespējas uzlabot savas pozīcijas ir "BFS Ropaži" komandai, kam nākamajās divās spēlēs jātiekas ar pastarīšiem "BSC Türi" un kaimiņiem tabulā "BSC Üksjalgvärav Elementmaster", posmu noslēdzot ar maču pret pašreizējiem vicelīderiem SK "Augur Enemat".

Līdzīgs kalendārs arī FK "Beitar"/"Kauguri", savukārt trešo pašmāju komandu "BSC LAT" gaida cīņas ar turnīra tabulas otrās, trešās un piektās vietas īpašniecēm.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija