Aizvadītajā nedēļas nogalē finišēja Latvijas Meiteņu telpu futbola čempionāts U-12 vecuma grupā. Elites grupas finālā FK "Olaine-1" meitenes ar 4:1 apspēlēja Rīgas Futbola skolu un otro gadu pēc kārtas izcīnīja pirmo vietu. Savukārt Attīstības grupā laurus plūca Viļānu NSS meitenes.

U-12 vecuma grupā visas komandas tika sadalītas divās divīzijās: Elites un Attīstības grupās. Elites grupā piedalījās sešas komandas, aizvadot viena apļa turnīru. Pamatturnīrā pārliecinošu 1. vietu ieguva FK "Olaine-1", kas piecos mačos izcīnīja četras uzvaras un vienreiz spēlēja neizšķirti, iegūstot 13 punktus. Par četriem punktiem mazāk bija FK "Dinamo Rīga-1" komandai, kas svinēja trīs panākumus un divus zaudējumus. Šīs divas komandas automātiski nodrošināja sevi vietu pusfinālā.

Trešo vietu ar 7 punktiem ieguva "Liepājas Futbola skola", bet pieci punkti pamatturnīrā bija FS "Metta" komandai. Četri punkti par četriem neizšķirtiem pamatturnīrā bija SK "Super Nova" komandai, bet divi punkti bija Rīgas Futbola skolai. Šīs četras komandas sacentās ceturtdaļfinālā. Šo barjeru veiksmīgi pārvarēja "Metta" (2:0 pret "Super Nova") un Rīgas Futbola skola (3:2 pret Liepājas Futbola skolu).

Pusfināla stadijā FK "Olaine-1" ar 6:1 apspēlēja FS "Metta", bet RFS ar 5:4 nolieca FK "Dinamo Rīga-1" pretestību. Tādā veidā grupā pēdējo vietu ieguvusī komanda iekļuva finālā.

Bronzas mačā FS "Metta" ar 4:3 uzveica FK "Dinamo Rīga-1", bet FK "Olaine-1" ņēma virsroku pār RFS ar 4:1.

Elites grupas rezultatīvākās spēlētājas tituls tika FK "Dinamo Rīga-1" pārstāvei Marijai Klementjevai.

Attīstības grupā deviņas komandas aizvadīja viena apļa turnīru. Ar 19 punktiem astoņās spēlēs pirmo vietu ieguva Viļānu NSS komanda. Par diviem punktiem mazāk iekrāja FK "Olaine-2", bet vēl vienu punktu mazāk iekrāja FK "Iecava" meitenes. Attīstības grupā ar 26 vārtiem rezultatīvākās spēlētājas godu ieņēma Lote Aleksandrova no FK "Iecava".

ELITES GRUPAS KOMANDU LABĀKĀS SPĒLĒTĀJAS:

Katrīna Baroniņa, SK "Super Nova"
Paula Estere Sudmale, Liepājas Futbola skola
Alina Prokofjeva, FK "Dinamo Rīga-1"
Sandija Jansone, FS "Metta"
Lizete Dūmiņa, "Rīgas Futbola skola"
Valērija Širina, FK "Olaine-1"

ELITES GRUPAS LABĀKĀS SPĒLĒTĀJAS:

Labākā vārtsardze - Aleksandra Torgošova (FK "Olaine-1")
Labākā spēlētāja - Samanta Zālīte (FK "Olaine-1")

ATTĪSTĪBAS GRUPAS KOMANDU LABĀKĀS SPĒLĒTĀJAS:

Daniela Cesko, FK "Dinamo Rīga-2"
Veronika Pole, FK "33/Ķeguma skola"
Odrija Purvinska, Ilūkstes NSS
Sintija Paršova, Rēzeknes BJSS
Laura Paegle, FK "Bandava"
Aiva Rabāce, SK "Imanta"
Gabriela Velpa, FK "Iecava"
Megija Krastiņa, FK "Olaine-2"
Laura Kallase, Viļānu NSS

ATTĪSTĪBAS GRUPAS LABĀKĀS SPĒLĒTĀJAS:

Labākā vārtsardze - Katrīna Bunika (FK "Olaine-2")
Labākā spēlētāja - Lote Aleksandrova (FK "Iecava")

FOTO GALERIJA: