Sestdien, 19. oktobrī, Latvijas čempionāta 2. līgas finālā triumfēja LDz Cargo/DFA futbolisti. Stadionā Celtnieks, Daugavpilī notikušajā finālā viņi ar 4:3 pārspēja Ghetto FC komandu.

Mačs sākās Ghetto komandai labvēlīgi - jau pēc spēlētām 17 minūtēm rezultāts bija 2:0 nominālo viesu labā, ar precīziem sitieniem divu minūšu laikā izceļoties Artjomam Loginovam un Artjomam Kozlovskim. Pirmā puslaika vidū aJans Radevičs un Vladislavs Kormišins panāca izlīdzinājumu 2:2.

Otrajā puslaikā Artjoms Loginovs vēlreiz izvirzīja vadībā Ghetto (2:3), bet pēdējais vārds šajā spēlē piederēja mājiniekiem. Vladimirs Volkovs 80. minūtē panāca 3:3, bet trīs minūtes vēlāk 121 maču virslīgā aizvadījušais Jans Radevičs ar saviem otrajiem vārtiem macā izrāva uzvaru LDz Cargo/DFA komandai.

Atgādinām, ka LDz Cargo/DFA ceļā uz 2. līgas finālu izcīnīja pirmo vietu Austrumu zonā, atstājot aiz sevis Preiļu BJSS komandu, tiem atpaliekot par 14 punktiem. Pusfinālā divu spēļu summā daugavpilieši pārspēja Ziemeļu zonas otrās vietas ieguvēju SK Krimulda futbolistus (pirmo vietu Ziemeļu zonā izcīnīja Valmiera Glass ViA-3 komanda, kas startēja ārpus konkurences), abās spēlēs izcīnot pārliecinošas uzvaras: pirmajā spēlē Ķekavā LDz Cargo/DFA svinēja uzvaru ar 9:2, bet atbildes spēlē Daugavpilī - ar 8:2.

Savukārt Ghetto FC ir triumfējuši Centra zonas čempionātā, vien ar četru punktu pārsvaru apsteidzot Caramba Rīga FC. Arī Ghetto FC diezgan pārliecinoši pārvarēja pusfināla slieksni, abās spēlēs pārspējot Leevon Saldus SS/Brocēnu NBJSS komandu. Pirmajā pusfināla spēlē Brocēnos Ghetto FC izcīnīja uzvaru ar 5:3, savukārt atbildes spēlē, Rīgas 49.vidusskolas stadionā – ar 10:4.

LFF sveic ar panākumu LDz Cargo/DFA komandu.

FOTO GALERIJA