Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu jaunā mācību gada ievadā aicina skolēnus kolektīvi klātienē apmeklēt UEFA Eiropas U-19 telpu futbola čempionāta finālturnīra spēles, kas no 8. līdz 14. septembrim risināsies Arēnā “Rīga”!

Vienlaikus skolēni tiek aicināti klātienē atbalstīt Latvijas U-19 telpu futbola izlasi grupu turnīra spēlēs pret Portugāli (8. septembrī), Krieviju (9. septembrī) un Poliju (11. septembrī).

LFF sadarbībā ar Rīgas domi paredzējusi 3500 ielūgumu izplatīšanu tajās Rīgas skolās, kuras iepriekšējo gadu laikā sevi ir apliecinājušas kā aktīvākās dažādu futbola un sporta pasākumu organizēšanā un kopējā iesaistē. Skolēniem iespēja klātienē apmeklēt Eiropas čempionāta spēles ļaus tuvāk iepazīt telpu futbola nākotnes brīnumdarus, vienlaikus uzzināt plašāk par finālturnīra dalībvalstu Portugāles, Spānijas, Krievijas, Ukrainas, Polijas, Nīderlandes un Polijas kultūru, kā arī klātienē satikties ar saviem vienaudžiem no dažādām Eiropas valstīm.

Ielūgumi uz finālturnīra spēlēm tiek izplatīti ar attiecīgo skolu sporta skolotāju starpniecību. Ielūgums ir derīgs uz katras pasākuma dienas spēlēm, attiecīgi skolēni var apmeklēt vairākas finālturnīra spēles uzreiz.

UEFA Eiropas U-19 telpu futbola čempionāta spēļu kalendārs pieejams šeit.

Kā zināms, šis Latvijas Futbola federācijai (LFF) šis ir pirmais uzticētais Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) organizētais finālturnīrs, turklāt šis būs pirmais gads, kad U-19 vecuma telpu futbola izlases sadalīs Eiropas labākās komandas titulu.

Uz tikšanos Arēnā “Rīga”!