Aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta trešais posms. Lielisku sniegumu nodemonstrēja Linden City BSC, kas pārspēja gan Grifs AG/Robežsardze (4:1), gan tiešos konkurentus FK Zep/Forevers (8:3), tādējādi pārņemot turnīra līderpozīcijas. Savukārt pirmās uzvaras izcīnīja FK TUC/Top Media un Grifs AG/Robežsardze.                      

Posma pirmajā spēļu kārtā BFC Spartaks Jūrmala ar 4:1 pārspēja līdzšinējos līderus FK Zep/Forevers, kā arī Liepājas komanda ar identisku rezultātu pieveica Grifs AG/Robežsardze. Līdz ar to uz brīdi izveidojās situācija, ka trim komandām bija pa deviņiem punktiem četros mačos.

Nākamajos mačos Linden City BSC pārliecinoši revanšējās FK Zep/Forevers par zaudējumu pirmajā kārtā – 8:3. Uzvarētāju rindās hat-trick Nurutdina Mamadiejeva rēķinā.

Savukārt pirmo uzvaru izcīnīja FK TUC/Top Media, kas ar 6:3 pārsēpja BFC Spartaks Jūrmala, līdz ar to uz brīdi pakāpjoties uz turnīra tabulas ceturto ailīti.

No pirmā posma pārceltajā mačā starp Grifs AG/Robežsardze un FK TUC/Top Media ar 6:2 pārāka izrādījās Ludzas vienība.

Ar astoņiem precīziem sitieniem piecos mačos rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā izvirzījies jau pieminētais N. Mamadiejevs, kam ar sešiem vārtiem seko Giorgi Diakvinišvili (FK Zep/Forevers) un Jans Peletskis (Linden City BSC).

Čempionāta ceturtais posms tiks aizvadīts 1. augustā kā ierasts – Majoru pludmales sporta centrā, bet noslēdzošais, piektais, posms ieplānots 8. augustā.

TURNĪRA TABULA:

Vieta

Komanda

S

U

Z

Vārti

Punkti

1

Linden City BSC

5

4

1

31:9

12

2

BFC Spartaks Jūrmala

5

3

2

22:22

9

3

FK Zep/Forevers

5

3

2

19:16

9

4

Grifs AG/Robežsardze

4

1

3

14:16

3

5

FK TUC/Top Media

5

1

4

11:34

3

CETURTĀ POSMA SPĒĻU KALENDĀRS:

Laiks

Laukums

Pretinieki

19:00

I laukums

FK TUC/Top Media – Grifs AG/Robežsardze

19:00

II laukums

Linden City BSC – BFC Spartaks Jūrmala

20:15

I laukums

Grifs AG/Robežsardze – FK Zep/Forevers

20:15

II laukums

 Linden City BSC – FK TUC/Top Media

2019. gada Latvijas pludmales futbola čempionātu un kausa izcīņu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola Turnīru asociācija sadarbībā ar Jūrmalas domi. Vairāk informācijas mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija