Aizvadīts tradicionālā Jūrmalas kausa pludmales futbolā otrais posms. Tajā uzvau izcīnīja Kreiss vienība, bet kopvērtējuma pirmo ailīti joprojām ieņem pirmā posma uzvarētāji BFS Atlas Ropaži.

Līdzīgi kā pirmajā posmā, arī otrajā startēja deviņas vienības. Šoreiz nepiedalījās VUSK Stolichnaja, toties cīņā devās Kreiss, turklāt ļoti veiksmīgi – izdevās triumfēt kā apakšgrupā, tā arī mačos par pirmo vietu.

Jāatzīst, ka nemaz tik viegli Kreiss vīriem negāja, jo A apakšgrupā tika piedzīvots arī viens zaudējums – 1:2 pret Beerhouse No1, kas nezaudēja nevienā mačā, taču trīs reizes spēlēja neizšķirti, grupā ieņemot otro vietu. Cīņai par posma uzvarētāju titulu kvalificējās arī BFS Atlas Ropaži, kas zaudēja Kreiss, toties itin pārliecinoši ar rezultātu 4:1 pārspēja PFD, ar ko izrādījās pietiekami, lai ieņemtu trešo vietu grupā. Tālākajās vietās PFD un FK Zep/Forevers vienības.

No B apakšgrupas spēlēm par pirmo līdz piekto vietu pārliecinoši kvalificējās New Project un Joga Bonita, aiz sevis atstājot Free un Baltic XL

Spēlēs par pirmo vietu bez zaudējumiem cīnījās divas komandas – Kreiss un BFS Atlas Ropaži, savstarpējā mačā vienojoties par rezultatīvu neizšķirtu 2:2. Līdz ar to izšķiroša izrādījās BFS Atlas Ropaži spēle pret New Project, kas arīdzan noslēdzās neizšķirti 2:2, tādējadi posmā uzvaras laurus plūcot Kreiss vīriem. Tālākajās vietās BFS Atlas Ropaži, Beerhouse No1, New Project un Joga Bonita.

Savukārt mačos par sesto līdz devīto vietu labākā izrādījās FK Zep/Forevers komanda, kas izcīnīja uzvaras visās trīs spēlēs. Tālākajās pozīcijās ierindojās PFD, Free un Baltic XL.

TURNĪRA KOPVĒRTĒJUMS: 

Vieta

Komanda

1. posms

2. posms

3. posms

4. posms

Kopā

1

BFS Atlas Ropaži

30

25

 

 

55

2

Beerhouse No1

25

22

 

 

47

3

New Project

22

20

 

 

42

4

PFD

20

16

 

 

36

5

FK Zep/Forevers

18

17

 

 

35

6

Joga Bonita

15

18

 

 

33

7

Free

16

15

 

 

31

8

Baltic XL

17

14

 

 

31

9

Kreiss

 

30

 

 

30

10

VUSK Stolichnaja

14

 

 

 

14

Pēc otrā posma turnīra rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ar 12 vārtu guvumiem atrodas Edgars Rubenis (PFD) un Maksims Seņs (BFS Atlas Ropaži), bet astoņas reizes pretinieku vārtsargus pārspējis Pāvels Skalenko (BFS Atlas Ropaži).

Jūrmalas kausa trešais posms notiks 13. jūlijā.

Vairāk informācijas mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija