Sestdien, 15. jūnijā, sāksies tradicionālais Jūrmalas kauss pludmales futbolā, ko organizē biedrība Football Tournaments Association sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi. Kā ierasts, sacensības risināsies četros priekšsacīkšu posmos, pēc to rezultātiem desmit labākajām komandām kvalificējoties finālposmam, kas notiks 10. augustā. Visas spēles tiks aizvadītas Jūrmalas pludmales centrā Majoros.

Pērn vismaz divos priekšsacīkšu posmos piedalījās 13 komandas, un organizatori cer uz vismaz tikpat lielu dalībnieku skaitu arī šogad. Turnīrā var piedalīties ikviena komanda bez ierobežojumiem, pusstundu pirms posma sākuma uz vietas reģistrējoties sacensībām. Komandas sastāvā katrā posmā atļauts iekļaut līdz trim Latvijas pludmales futbola čempionāta Virslīgas spēlētājiem.

Pērn priekšsacīkstēs itin pārliecinoši triumfēja Kreiss vienība, kas izrādījās labākā trijos no četriem posmiem. Savukārt finālposmā labākie izrādījās PFD Kreiss vīri, kas pēc priekšsacīkstēm ieņēma vien sesto vietu.

Šosezon katrā kārtā visus dalībniekus un viņu atbalstītājus gaida vēl nebijušas balvas un pārsteigumi.

Vienlaicīgi ar finālposmu 10. augustā notiks arī nu jau tradicionālais dāmu turnīrs.

Sacensību atbalstītāji - Taizemes dabisko zāļu un skaistumkopšanas produktu ražotājs Erawadee, sporta preču veikals Komanda, SynotTip, Evolution Latvia, Luna Group, Splat, Beerhouse No1, Cēsu alus, dabīgais avotu ūdens Lielbāta, saldējums Eskimos, Forevers.

Vairāk informācijas mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija