2019. gadā Latvijas futbolam ir divas iespējas - turpināt stagnēt ar aizdomām par negodīgu spēli vai veltīt visus spēkus caurspīdīgai, mērķtiecīgai futbola saimniecības attīstībai, uzskata Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs.

Lai informētu sabiedrību par LFF prezidenta Kaspara Gorkša uzsāktajām pārmaiņām, kuru mērķis ir veidot caurspīdīgu, stratēģiski izsvērtu futbola attīstību, kas nodrošina tīru spēli gan laukumā, gan pārvaldībā, LFF pirmdien, 18. februārī, rīko preses konferenci.

Preses konference notiks 18. februārī plkst. 12:00 Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6B, 4. stāva zālē. Preses konferencē piedalīsies LFF prezidents Kaspars Gorkšs un LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

"Mēs esam par tīru spēli gan futbola laukumā, gan ārpus tā, tādēļ vēlamies, lai LFF biedri un sabiedrība saņem nepastarpinātu informāciju par aktuālajiem notikumiem federācijā, mūsu mērķiem 2019. gadā un līdz šim paveikto. LFF ir gatava argumentēti runāt par līdz šim paveikto, kā arī ieplānotajiem un darāmajiem darbiem. Atklāta saruna ir tas, kas virza mūs tuvāk tīram futbolam," uzsver Gorkšs.

LFF prezidents arī informē, ka 28. februārī notiks federācijas ārkārtas kongress, kura darba kārtībā ir iekļauti ziņojumi par LFF prezidenta, LFF valdes locekļu un LFF ģenerālsekretāra līdz šim paveikto, kā arī uzticības balsojums LFF prezidentam Kasparam Gorkšam.