Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina mediju pārstāvjus pieteikties akreditācijām uz 2016.gada UEFA Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra A grupas spēli starp Čehiju un Latviju (spēle notiks 28.martā Prāgā), kā arī uz pārbaudes spēli starp Ukrainu un Latviju (spēle notiks 31.martā Ļvovā).

Tie mediji, kas to vēl nav izdarījuši, lai pieteiktu akreditāciju uz šīm spēlēm caur Latvijas Futbola federāciju (kā viesu komandas mediju pārstāvji), tiek aicināti atsūtīt akreditācijas pieteikumu uz epastu media@lff.lv, norādot sekojošu informāciju:

  • VĀRDS UZVĀRDS;
  • MEDIJU KOMPĀNIJA;
  • EPASTS;
  • TELEFONS;
  • AKREDITĀCIJAS VEIDS (FOTO / TV / MEDIA / RADIO / TV non rights holders*);
  • PLĀNOTAIS IERAŠANĀS LAIKS PRĀGĀ un/vai ĻVOVĀ.

*TV non rights holders – nav tiesību filmēt spēli un / vai notiekošo stadiona teritorijā spēles dienā, atbilstoši UEFA “European Qualifiers” nosacījumiem!

Akreditāciju pieteikuma termiņš uz abām spēlēm ir CETURTDIENA, 19.MARTS plkst 16:00. Vēlāk pieteiktās akreditācijas netiks izskatītas.

Ar akreditācijas pieteikušajiem medijiem LFF sazināsies atsevišķi un informēs par akreditācijas saņemšanas vietu, kā arī saistīto informāciju pirms abām spēlēm.

Par valstsvienības gatavošanos marta spēlēm

Līdzīgi kā pirms spēles ar Nīderlandi pagājušā gada novembrī - arī šoreiz Latvijas nacionālā futbola izlase spēlēm ar Čehiju un Ukrainu gatavosies treniņnometnē ārzemēs. Par treniņnometnes norises vietu valstsvienības treneru štābs šoreiz izvēlējās Vācijas pilsētu Nirnbergu. Valstsvienības treniņnometne sāksies pirmdien, 23.martā. Attiecīgi martā izlases treniņi Latvijā nav paredzēti. Komanda vienkopus sapulcēsies uzreiz Nirnbergā. Atpakaļ Latvijā komanda atgriezīsies pirmdien, 1.aprīlī. 

ČEHIJA - LATVIJA: spēles mediju pasākumi

Priekšlaicīgi informējam mediju pārstāvjus, ka savstarpējā komunikācijā starp LFF un Čehijas Futbola federāciju tika pieteikti sekojoši Latvijas un Čehijas izlases oficiālie pirmsspēles mediju pasākumi:

PIEKTDIENA, 27.marts ("Eden Arena" stadionā, Prāgā / pēc vietējā laika)

  • plkst 17:15 Latvijas izlases pirmsspēles PRESES KONFERENCE
  • plkst 18:00 Latvijas izlases pirmsspēles OFICIĀLAIS TRENIŅŠ (medijiem atvērtas pirmās 15 minūtes)
  • plkst 18:30 Čehijas izlases pirmsspēles PRESES KONFERENCE
  • plkst 19:15 Čehijas izlases pirmsspēles OFICIĀLAIS TRENIŅŠ (medijiem atvērtas pirmās 15 minūtes)

Ukrainā valstsvienība ieradīsies svētdien, 29.martā ar tiešo reisu no Prāgas. Oficiālie pirmsspēles mediju pasākumi notiks pirmdien, 30.martā.

mediju pasākumi "Arena Lviv" stadionā 30.martā

  • plkst 17:30 – Ukrainas izlases pirmsspēles PRESES KONFERENCE
  • plkst 18:15 – Ukrainas izlases pirmsspēles OFICIĀLAIS TRENIŅŠ
  • plkst 18:45 - Latvijas izlases pirmsspēles PRESES KONFERENCE
  • plkst 19:30 - Latvijas izlases pirmsspēles OFICIĀLAIS TRENIŅŠ (medijiem atvērtas pirmās 15 minūtes)

KOMANDU SASTĀVA PAZIŅOŠANA

Kā ierasts, Latvijas nacionālās futbola izlases sastāvs tiks paziņots LFF.lv mājaslapā pirmdien, 16.martā. Tikmēr mediju tiek aicināti apmeklēt valstsvienības galvenā trenera Mariana Pahara preses konferenci Rīgā ceturtdien, 19. martā.

Vienlaikus zināms, ka Latvijas izlases nākamie pretinieki - ČEHIJA - sastāvu Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlei paziņos savā preses konferencē pirmdien, 16.martā plkst 11:00 (pēc vietējā laika). Tikmēr par Ukrainas izlases sastāva paziņošanas plāniem informācija kļūs zināma tuvākajā laikā.


Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā, mediju pārstāvji tiek aicināti sazināties ar Latvijas Futbola federācijas komunikāciju nodaļu ar epasta starpniecību. Ofisa telefons (darba dienas laikā): +371 67292988.

Būsim kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi!

Latvijas Futbola federācija