Otrdien, 30. oktobrī, Zemgales Olimpiskā sporta centra hallē notikušajā spēlē Latvijas telpu futbola izlase ar rezultātu 2:5 piekāpās ar vairākiem naturalizētajiem brazīliešiem pastiprinātajai Gruzijas valstsvienībai, kurai tas bija otrais panākums šajā turnīrā. Tādējādi Gruzija ar sešiem punktiem turnīra tabulā kļuva par Anatolija Ponomarjova piemiņas pirmā turnīrā uzvarētāju, Moldovas izlasei - 2. vietā, bet mūsu valstsvienība šoreiz noslēdz trijnieku.

Spēlē pret Gruziju valstsvienības galvenais treneris Artūrs Šketovs rūpes par mūsu vārtu drošību uzticēja Kasparam Neretam, savukārt pašu spēli jau no pirmajām tās minūtēm mūsu izlase aizvadīja, spēlējot ar trijiem četriniekiem. Tikmēr Gruzijas valstsvienības rindās, līdzīgi kā arī spēlē pret Moldovu, vadošajās lomās bija četri naturalizētie brazīlieši. Jāatzīmē arī, ka savus pirmos vārtus oficiālā spēlē Latvijas izlases rindās pret Gruziju guva FK Nikars spēlētājs Andrejs Baklanovs.

Kā jau iepriekš tika ziņots, šis triju komandu pārbaudes spēļu turnīrs tika veltīts bijušā Latvijas Futbola federācijas (LFF) Apmācības nodaļas vadītāja, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) docenta un viena no pašmāju telpu futbola tradīciju pamatlicēja Anatolija Ponomarova piemiņai.

A. Ponomarjova piemiņas turnīrs, kopvērtējums (2018. gads)

Vieta

Komanda

Uzv.

Neiz.

Zaud.

Vārti

Punkti

1.

GRUZIJA

2

0

0

11:4 (+7)

6

2.

MOLDOVA

1

0

1

3:6 (-3)

3

3.

LATVIJA

0

0

2

2:6 (-4)

0