Piektdien, 3. augustā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā un Iecavas novada stadionā startēja Latvijas valsts simtgadei veltītais starptautiskais turnīrs jauniešiem - LFF Neatkarības kausa izcīņa. Pirmajā spēļu dienā atzīstamu sniegumu demonstrēja Latvijas U-16 izlases "A" un "B" komanda. No kopumā četrām notikušajām spēlēm mūsu jaunā futbolistu paaudze izcīnīja trīs uzvaras un vienu reizi cīnījās neizšķirti. 

 LFF Neatkarības kauss | pirmā spēļu diena (03.08.2018.)

Latvijas U-16 izlases "A" komanda pēc uzvarām pār Varšavas Legia (3:1) un somu EPS (5:0) ar sešiem punktiem A apakšgrupas kopvērtējumā atrodas 2. vietā. Tikpat punktu ir arī mūsu nākamajiem pretiniekiem no Vācijas galvasplsētas Berlīnes Hertha BSC. Savstarpējā spēlē sestdien plkst. 10:00 Jelgavā noskaidrosies, kura vienība iegūs potenciāli izdevīgāku pretinieku pusfinālā no B apakšgrupas. 

Tikmēr U-16 izlases "B" komandai par iekļūšanu pusfinālā vēl ir jāpacīnās. Mūsu puiši turnīra atklāšanas spēlē pārspēja Ostravas Banik (4:2), bet otrajā mačā nospēlēja neizšķirti ar FC Karpaty Lviv (0:0). Iekļūšanai pusfinālā mūsu komandu apakšgrupas trešajā spēlē sestdien apmierinās vismaz neizšķirts pret angļu Tottenham Hotspur jauno maiņu. Arī šī mačā sākums Iecavas novada stadionā paredzēts plkst. 10:00

LFF NEATKARĪBAS KAUSS | SPĒĻU KALENDĀRS UN REZULTĀTI

Atklāšanas dienas spēļu Sportacentrs.com pilnie video ieraksti

 Hertha BSC (Vācija) - EPS (Somija) 7:0

 Varšavas Legia (Polija) - Latvijas U-16 izlases "A" komanda 1:3

 Banik Ostrava (Čehija) - Tottenham Hotspur (Anglija) 2:3

 FC Karpaty Lviv (Ukraina) - Latvijas U-16 izlases "B" komanda 0:0

Aktuālā informācija par spēlēm, tostarp, foto un video reportāžas pieejamas arī LFF sociālo tīklu kontos internetā - TWITTER, FACEBOOK un INSTAGRAM.

Novēlam veiksmi mūsu futbolistiem turnīra izšķirošajās spēlēs!


Latvijas Futbola federācija