Latvijas pludmales futbola izlase otrajā pārbaudes spēlē svētdien, 15. jūlijā, papildlaikā ar rezultātu 4:5 šoreiz piekāpās Lietuvas komandai, kura pašlaik gatavojas jūlija beigās Maskavā paredzētajam Euro Beach Soccer League posmam. Pamatlaiks saistošā un spraigā cīņā noslēdzās ar rezultatīvu neižšķirtu 4:4.

 Pārbaudes spēle pludmales futbolā: LIETUVA - LATVIJA (5:4 - papildlaikā)

Trīs vārtus šodien mūsu komandas rindās guva komandas kapteinis un jubilārs Sergejs Vasiļjevs, bet vēl vienu reizi bumbu pretinieku vārtos raidīja Edgars Rubenis. Jāatzīmē, ka no valstsvienības kandidātu sarakstā sākotnē iekļautajiem 11 futbolistiem otrajā pārbaudes spēlē nepiedalījās vārtsargs Aigars Bondars un laukuma spēlētājs Edgars Bricis, ar kuriem jau sākotnēji bija vienošanās par viņu dalību tikai pirmajā pārbaudes spēlē. Atgādinām, ka pirmajā pārbaudes spēlē ar rezultātu 5:3 uzvaru svinēja mūsu futbolisti

Sergejs Vasiļjevs: Lietuviešiem šodien uzspīdēja veiksme

Līdz ar šo spēli ir noslēgusies divu dienu valstsvienības pirmā oficiālā nometne jaunā galvenā trenera Andreja Baumaņa vadībā. Par turpmākajiem komandas plāniem un spēlēm tiks izziņots LFF.lv mājaslapā pēc to galīgās apstiprināšanas. 

Paldies visai komandai par pavadīto nometni! Novēlam veiksmi futbolistiem, atgriežoties klubu rindās! 


Latvijas Futbola federācija
no Kupišķiem, Lietuvā