Sestdien, 16. jūnijā, sāksies tradicionālais Jūrmalas kauss pludmales futbolā, kas šogad reizē būs arī Latvijas čempionāta Pirmās līgas sacensības. Turnīrs notiks katru otro nedēļu, finālposms – 4. augustā. Turnīra norises vieta – Majoros, Ērgļu ielas galā. Sacensību sākums plkst. 11:00.

Pērn Jūrmalas kausā kopumā startēja 19 komandas (divas no tām - gan tikai vienā posmā), labākajām desmit kvalificējoties izslēgšanas spēlēm. Par kausa ieguvējiem otro gadu pēc kārtas kļuva New Project, kas finālā pēcspēles sitienu sērijā ar 8:7 pieveica PFD Kreiss, savukārt mačā par trešo vietu VUSK Stolichnaya ar 2:0 pārspēja Auto Truck Studio.

Turnīra simboliskajā izlasē iekļuva Aivis Pokļikajevs (New Project), Edgars Rubenis (PFD Kreiss), Mihails Bobrovs (New Project), Viktors Cvetkovs (VUSK Stolichnaya) un Dmitrijs Sedjuks (Auto Truck Studio).

Domājams, ka šovasar komandu skaits varētu būt līdzīgs vai nedaudz lielāks. Atgādinām, ka komandas sacensībām piesakās norises dienā uz vietas. Apmaksājot dalības maksu par visiem posmiem uzreiz, ietaupījums – EUR 60.00. Komandas dalības maksa, iepriekš apmaksājot dalību par visiem četriem posmiem – EUR 140.00. Apmaksa par visiem posmiem jāveic līdz pirmā posma sākumam. Maksājot par katru posmu atsevišķi – EUR 50.00. Dalības maksa finālposmā – EUR 30.00 no komandas.

2018. gada Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Jūrmalas domi un Zemgales reģionālo centru.

Turnīra atbalstītāji - sporta preču veikals Komanda, MemoryWater, Sportlex, Beerhouse No1, Forevers, Piebalgas alus, Solepharm, Lotos Pharma.

Vairāk informācijas meklējiet mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija