Ceturtdien, 26. jūlijā, tika aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta ceturtais, priekšpēdējais, posms. Uzvarot abās spēlēs, priekšlaicīgi čempionu titulu nodrošināja Liepājas Linden City BSC vienība. Uz pārējiem medaļu komplektiem pretendē trīs komandas.

Linden City BSC uzdevums ceturtajā posmā nemaz nebija no vieglajiem, jo septītajā spēļu kārtā pretī stājās ambiciozā un rezultatīvā FK Zep/Forevers vienība, bet astotajā – medaļu pretendenti RTU/Berhouse No1. Tomēr liepājnieki paņēma maksimumu – ar pokeru izceļoties Renāram Pastaram, 8:5 pret FK Zep/Forevers, kā arī noturēta minimāla 2:1 uzvara pret studentiem.

Tai pašā laikā tuvākie sekotāji Rīgas Kreiss ar 2:3 piekāpās RTU/Beerhouse No1, līdz ar to Liepājas komanda līdztekus pirms nedēļas izcīnītajam Latvijas kausam arī priekšlaikus varēja svinēt uzvaru valsts čempionātā.

Toties ir saasinājusies cīņa par otro un trešo vietu. RTU/Beerhouse No1 no Kreiss atpaliek par četriem punktiem, bet Ludzas Grifs AG/Robežsardze - vēl par vienu. Interesanti, ka noslēdzošajā posmā 2. augustā studenti un ludzēnieši tiksies savā starpā, bet arī Kreiss negaida nekāda vieglā pastaiga – mači ar nu jau čempioniem Linden City BSC, kā arī FK Zep/Forevers vienību.

Tikmēr pērn bronzas medaļas ieguvusī FK TUC/Ropaži vienība piedzīvoja kārtējos divus zaudējumus un pirms pēdējā posma vairs tikai teorētiski var pakāpties uz priekšpēdējo vietu turnīra tabulā. Lai tā notiktu, pašiem jāizcīna uzvaras pret FK Zep/Forevers (pirmajā aplī 5:6) un RTU Beerhouse No1 (1:4), kā arī jācer uz Zep zaudējumu Kreiss.

2018. gada Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Jūrmalas domi un Zemgales reģionālo centru.

Turnīra atbalstītāji - sporta preču veikals KomandaMemoryWaterSportlexBeerhouse No1Forevers.

Vairāk informācijas meklējiet mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Fubola federācija