Aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta trešais posms. Liepājas komanda Linden City BSC izcīnīja uzvaras abās spēlēs, tādējādi saglabājot līderpozīcijas pēc aizvadītām sešām kārtām, kamēr tuvākie sekotāji Rīgas Kreiss zaudēja punktus mačā ar FK Zep/Forevers, tādējādi liepājnieku pārsvars pieaudzis līdz pieciem punktiem.

Posma pirmajā mačā liepājnieki ar 5:3 pārspēja Ludzas Grifs AG/Robežsardze, bet otrajā ar 5:1 pieveica FK TUC/Ropaži. Pēdējie piedzīvoja zaudējumu arī spēlē pret RTU/Beerhouse No1 (1:4), tādējādi esot vienīgā komanda, kas joprojām nav izcīnījusi nevienu punktu.

Savukārt studenti, pateicoties Mārtiņa Taulaviča četriem vārtiem, pārspēja arī FK Zep/Forevers (6:5), pakāpjoties uz turnīra tabulas trešo ailīti. M. Taulavičs, kurš guva arī divus vārtus mačā pret FK TUC/Ropaži, izvirzījies rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā. Viņa rēķinā deviņi precīzi sitieni, kamēr tuvākajiem sekotājiem Sergejam Vasiļjevam (Linden City BSC), Romānam Sulackim (FK Zep/Forevers) un Aleksejam Galkinam (Kreiss) ir pa septiņiem.

Cīņā par Fair play balvu šobrīd vadībā atrodas Linden City BCS komanda, kas sešās spēlēs nopelnījusi tikai vienu brīdinājumu, bet ar divām dzeltenajām kartītēm seko FK TUC/Ropaži un FK Zep/Forevers.

Šobrīd čempionātā iestājies pārtraukums, kas saistīts ar Latvijas kausa izcīņu, kas notiks nākamajās brīvdienās – 21. un 22. jūlijā Liepājā. Plānots, ka tajā piedalīsies 12 vienības. Savukārt čempionāta ceturtais posms notiks 26. jūlijā. Spēļu sākums Majoru pludmalē plkst. 19:00.

Tāpat atgādinām, ka 4. augustā Jūrmalā risināsies ne vien Jūrmalas kausa izcīņas finālposms ar desmit labāko vīriešu komandu piedalīšanos, bet arī kausa izcīņa dāmu komandām. Spēļu sākums plkst. 11:00.

2018. gada Latvijas pludmales futbola čempionātu un kausa izcīņu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Jūrmalas domi un Zemgales reģionālo centru.

Turnīra atbalstītāji - sporta preču veikals KomandaMemoryWaterSportlexBeerhouse No1Forevers.

Vairāk informācijas meklējiet mājaslapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē.