Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina Latvijas futbola līdzjutējus savlaicīgi pieteikties biļetēm uz starptautisko pārbaudes spēli starp Ukrainas un Latvijas nacionālajām izlasēm, kas 2015.gada 31.martā notiks «Арена Львів» stadionā, Ukrainas pilsētā Ļvovā. Spēles sākuma laiks 21:00 (pēc Latvijas laika).

Kā LFF.lv informēja spēles organizatori Ukrainas Futbola federācija, Latvijas (kā viesu komandas) faniem stadionā paredzēts viens kopējs sektors (skatīt tā atrašanās vietu stadiona kopējā shēmā):

  • sektors "В26" - 752 sēdvietas (sektorā ir atsevišķa ieeja, organizētas arī atsevišķas sabiedriskās ēdināšanas vietas, ieeja stadionā paredzēta no Dienvidu puses - vārti nr.9).

Termiņš pieteikumiem: 20.03.2015. (noslēdzies)

Saņemot pieteikumu, LFF sazināsies un informēs pieteikumā norādīto kontaktpersonu par tālāko biļešu iegādes un saņemšanas procedūru. Šoreiz biļešu saņemšanai tiks piedāvāta vienīgā iespēja - saņemt iegādātās biļetes 31.martā spēles dienā stadionā Ļvovā (precīza biļešu sanemšanas vieta tiks paziņota papildus, atkarībā no pieteikto biļešu skaita).

Papildu jautājumu vai neskaidrību gadījumā Latvijas fani tiek aicināti sazināties ar epasta info@lff.lv palīdzību ar norādi virsrakstā "Par 31.03.2015. UKRAINA - LATVIJA spēli". 

Būsim kopā 31.martā Ļvovā!

“Арена Львів” STADIONA KOPĒJĀ SHĒMA

Latvijas Futbola federācija