Publiskajā tirdzniecībā nonākušas individuālās biļetes uz divām tuvākajām Latvijas nacionālās izlases mājas spēlēm "Skonto" stadionā Rīgā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā – 11. septembrī pret Velsu un 12. oktobrī pret Armēniju.

Uz abām spēlēm biļetes tirdzniecībā pieejamas tikai elektroniski – www.lff.lv/biletes.

Biļešu cenu kategorijas abām spēlēm ir 25 EUR (sektori N, O, P, R, S), 15 EUR (sektori A, F, M) un 10 EUR (sektori I, J). No 5. septembra spēlei pret Velsu un no 6. oktobra spēlei pret Armēniju plānots biļešu cenu palielinājums par 5 EUR katrai biļešu kategorijai.

Bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti biļetes pieejamas ar 30% atlaidi. Bērni līdz septiņu gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, vecāku pavadībā spēli var apmeklēt, nepērkot atsevišķu biļeti. Personām ar invaliditāti ratiņkrēslā un to pavadonim ieeja ir bez maksas. Par šo biļešu saņemšanu jāsazinās, rakstot uz e-pasta adresi events@lff.lv.

Iepriekš turnīrā Latvijas izlase aizvadījusi trīs saspringtas spēles pret Velsu, Turciju un Armēniju, visās atzīstot pretinieku pārākumu ar vienu vārtu pārsvaru. Dažas dienas pirms Velsas uzņemšanas mūsu vienība izbraukumā tiksies ar Horvātiju.

Pēdējā Latvijas izlases mājas spēle kvalifikācijas turnīrā paredzēta 18. novembrī pret Horvātiju. Individuālo biļešu tirdzniecība uz šo maču gaidāma oktobrī.

Ceļazīmes uz Eiropas čempionāta finālturnīru, kas nākamgad notiks Vācijā, izcīnīs grupas pirmo divu vietu ieguvējas.

Latvijas nacionālās izlases fanu organizācija "Vilku spēks" aicina savām rindām pievienoties jaunus biedrus, iegūstot priekšrocības biļešu iegādē un citas privilēģijas. Organizācijas kontaktpersona: Miks Tomass (vilkuspeks@gmail.com; +371 22013063).