Arī ceturtajā Latvijas atklātā veterānu futbola čempionāta posmā, kas 16. jūnijā notika Aizkrauklē, uzvaru svinēja esošā čempione Daugavpils komanda, nostiprinoties kopvērtējuma pirmajā vietā.

Aizkraukles domes kausa izcīņas turnīra A apakšgrupā daugavpilieši bija pārāki pār JēkabpilsSportima un Aizkraukle komandām, kā arī cīnījās neizšķirti 0:0 ar Viesulis veterāniem, kuri atpalika par četriem punktiem un grupā ieņēma otro vietu. Tikmēr B grupā gan 1./2., gan 3./4. vietas ieguvējus varēja noteikt tikai ar pārspēļu palīdzību, jo divas labākās un divas vājākās grupas komandas iekrāja identiskus rādītājus. Abas pārspēles noslēdzās neizšķirti 0:0, bet pēcspēles sitienos Jūrmala ar 1:0 uzvarēja Rēzekni, ieņemot pirmo vietu grupā, kamēr Carnikava ar 2:0 pārspēja viesus no Lietuvas komandas Jonišķis, izcīnot apakšgrupas trešo pozīciju.

Pusfināla mačos Daugavpils ar 2:0 apspēlēja rēzekniešus, savukārt Viesulis pēc bezvārtu neizšķirta pēcspēles sitienos ar 1:0 pārspēja Jūrmalu. Finālā daugavpilieši atkal nosargāja savus vārtus neskartus un ar 1:0 uzvarēja Viesulis komandu, kamēr mačā par trešo vietu jūrmalnieki guva virsroku pār Rēzekni ar trim bezatbildes vārtiem.

Turnīra labākā vārtsarga balvu saņēma Andrejs Koroļs (Daugavpils), labākā uzbrucēja balva pienācās viņa komandas biedram Oļegam Seļivanovam, bet labākā pussarga godā tika celts Jurģis Žuburs (Viesulis).

Daugavpils komanda uzvarējusi visos četros šīs sezonas posmos un kopvērtējumā tagad par desmit punktiem apsteidz Viesulis vienību, kas otrajā posmā pēc kārtas ierindojusies otrajā pozīcijā. Vēl par punktu atpaliek Rēzekne, kas pirms tam pirmajos divos posmos ierindojās trešajā pozīcijā. Tikmēr Jūrmala, kas labāko trijniekā iekļuvusi otrajā šīs sezonas posmā, atpaliek vēl par trim punktiem un dala 4./5. vietu ar Carnikavu, kas šo posmu noslēdza sestajā pozīcijā.

Nākamais čempionāta posms notiks 7. jūlijā Rēzeknē.

Kopumā sezonas garumā paredzētas 12 sacensības, kuras uzņem laukumi Jēkabpilī, Balvos, Kauguros Aizkrauklē, Rēzeknē, Rīgā, Žagarē (Lietuva), Carnikavā, Limbažos, Daugavpilī un Ogrē. Šādu turnīru sēriju veterāniem Latvijas Futbola federācija (LFF) organizē ceturto gadu pēc kārtas. Atsevišķās sacensībās kopā ar Latvijas futbola veterāniem spēkojas arī Lietuvas un Baltkrievijas pārstāvji.

Iepriekšējos trīs gados par turnīra čempioni kļuvusi Daugavpils komanda. Labāko trijniekā trīs reizes bijusi Carnikava, bet divas – Sportima vienība. Vienreiz medaļnieku pulkā iekļuvusi Jūrmala.