Latvijas Futbola federācijas (LFF) vadība pirmdien, 28. maijā, piedalījās Daugavas stadiona rekonstruētās Rietumu tribīnes, kā arī jauno Dienvidu un Ziemeļu tribīņu oficiālajā atklāšanā.

Līdzās Latvijas Republikas Ministru prezidentam Mārim Kučinskim, izglītības un zinātnes ministram Kārlim Šadurskim, kultūras ministrei Dacei Melbārdei un Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidentei Inetai Radēvičai svinīgajā atklāšanā piedalījās arī topošais LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks un federācijas prezidents Kaspars Gorkšs, kurš Daugavas stadiona valdes loceklim Elmāram Martinsonam dāvāja simbolisko pirmo jaunā stadiona futbola bumbu.

“Runājot par Daugavas stadionu, vispirms ir jārunā par tagadni, jo skaistais un modernais stadions kļūst gan par Latvijas sportistu, gan futbolistu bāzes vietu. Mums jārunā arī par šīs sporta mītnes vēsturisko ieguldījumu Latvijas sporta un futbola attīstībā, jo šeit gadu gaitā notikušas daudzas zīmīgas spēles. Tāpat jāielūkojas nākotnē, jo ceru, ka Daugavas stadions Latvijas sportam un arī futbolam nākotnē kļūs par ilglaicīgu mājvietu. Par to paldies visiem, kas piedalījās šī projekta realizēšanā,” savā uzrunā pauda Kaspars Gorkšs.

---

Latvijas Futbola federācija
Foto: Izglītības un zinātnes ministrija, VSIA "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions""