Latvijas Futbola federācijas (LFF) biedriem un partneriem ir iespēja piedalīties seminārā par finanšu vadību, kā arī sporta un futbola tiesībām, kas notiks 25. maijā no plkst. 10:00 līdz 16:00 Elektrum Olimpiskā centra otrā stāva konferenču zālē.

Dalības maksa – 20 EUR (cenā iekļautas pusdienas). Pieteikšanās semināram iespējama līdz 23. maija plkst. 17:00, sazinoties ar LFF attīstības speciālistu Kristeru Putniņu (kristers.putnins@lff.lv).

Semināra vadītāju vidū būs LFF jurists Andris Teimanis (sporta tiesības), LFF Sacensību nodaļas speciālists un jurists Artūrs Saļņikovs (futbola tiesības), kā arī Biznesa augstskolas Turība Finanšu daļas vadītājs Jānis Zeibots (finanšu vadība).

Semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar finanšu vadību, to kontroli un plānošanu, sporta organizāciju darbību regulējošajiem normatīvajiem aktiem Latvijā, futbolistu trenēšanas un sagatavošanas kompensācijas mehānismu saistībā ar spēlētāju vietējām un starptautiskajām pārejām, kā arī strīdu izšķiršanas kārtību futbola tiesību jomā.

Dalībai seminārā īpaši aicinām klubu direktorus un pārstāvjus, kuri atbild par finanšu jautājumiem, organizācijas darbību un futbolistu pāreju kompensācijām.

Semināra dalībnieki tā noslēgumā iegūs zināšanas apliecinošu sertifikātu, ko izsniedz Latvijas Treneru tālākizglītības centrs (LTTC).