Aizvadītās nedēļas izskaņā semināros Rīgā satikās gan SynotTip Virslīgas tiesneši un asistenti, gan sieviešu futbola tiesneses.

Virslīgas tiesneši 13. maijā Arkādija stadionā kārtoja FIFA fiziskās sagatavotības testus, bet turpinājumā ElektrumOlimpiskajā centrā notika teorētiskās sagatavotības nodarbības.

Tāpat semināra ietvaros notika Miķeļa Rubeņa un Pētera Karlsona grāmatas Latvijas futbola tiesneši prezentācija, aktīvas diskusijas un Latvijas čempionāta būtiskāko epizožu analīze.

Latvijas Futbola federācija (LFF) vēlas pateikties visiem semināra dalībniekiem par aktīvu dalību un veiksmīgu testu nokārtošanu, kā arī izteikt pateicību inspektoriem, kuri savā brīvdienā palīdzēja veiksmīgi organizēt un aizvadīt fiziskās sagatavotības testus.

Savukārt dienu iepriekš 12. maijā LFF telpās notika seminārs futbola tiesnesēm - sievietēm, kurā piedalījās 18 tiesneses no visas Latvijas. Semināra gaitā tiesneses kārtoja gan fiziskās, gan teorētiskās sagatavotības testus, video testu, pārrunāja un kopīgi analizēja dažādas ar futbola tiesāšanu saistītas aktualitātes un spēles noteikumu interpretāciju.

Kopš iepriekšējā semināra ir vērojams būtisks progress sieviešu tiesnešu fiziskajā un teorētiskajā sagatavotībā, tāpēc izsakām pateicību visām semināra dalībniecēm par aktīvo dalību darbā un novēlam turpmāku izaugsmi, kā arī interesantas spēles!