Piektdien, 4. maijā, tika aizvadīts Rīgas Futbola skolas organizētais bērnu futbola turnīrs Kriša Maisītāja kauss 2018, kas nu jau kļuvis par ikgadēju futbola turnīru un tiek veltīts bijušā Rīgas Futbola skolas trenera Kriša Maisītāja piemiņai.

NSB Arkādija futbola laukums šoreiz tika uzticēts Latvijas un Lietuvas bērnu un jaunatnes klubu futbolistiem, kad U-11 vecuma grupas jaunieši sacentās par godalgotajām vietām un guva pozitīvu futbola pieredzi.

Astoņu komandu konkurencē par Kriša Maisītāja kausa ieguvējiem kļuva FK Ventspils futbolisti, aiz sevis atstājot Rīgas Futbola skolas otro komandu. Mazajā finālā cīnoties ar SC Mārupe vienību, Rīgas Futbola skolas pirmās komandas jaunie futbolisti izcīnīja trešo vietu.

Turnīra rīkotāji izsaka pateicību sacensību dalībniekiem, līdzjutējiem un atbalstītājiem par veiksmīgi aizvadītu turnīru. Apbalvošanas produkcijas izdevumus turnīru atbalsta programmas ietvaros sedz Latvijas Futbola federācija. Par inventāru, kā ierasts Rīgas Futbola skolas turnīros, rūpējas veikalu tīkls Sportland.

FOTO GALERIJA

Turnīra kopvērtējuma tabula atrodama ŠEIT.

---

Informācija sagatavoja:
Rīgas Futbola skola