Latvijas Futbola federācija (LFF) noslēgusi sadarbības līgumu ar SIA Artesium Baltic Distribution, naturālajam artēziskajam ūdenim Artesium kļūstot par LFF oficiālo ūdens atbalstītāju.

Artesium jeb Ūdens uzvarētājiem sastāvs pilnībā atbilst minerālūdens sastāvam, kas palīdz novērst gremošanas problēmas, nostiprina imunitāti un vienkārši remdina slāpes. Tā ieguves 130 metrus dziļais urbums atrodas slēpošanas kūrorta Riekstukalns rajonā.

LFF ir gandarīta sadarboties ar šādu vietējo ražotāju, kas savās vērtībās izrāda vislielāko cieņu rūpēm par veselību un apkārtējo dabu. Esam priecīgi vīt sadarbības saites ar vietējiem uzņēmējiem, kuri grib asociēt sevi ar Latvijas futbolu, saskata tajā lielas izaugsmes iespējas un vēlas pielikt roku pie mūsu kopējo mērķu sasniegšanas.

Parakstot sadarbības līgumu ar LFF ģenerālsekretāru Jāni Mežecki, uzņēmuma pārstāvis Sandris Grīnfogels izcēla, ka jau no pirmā sadarbības mirkļa tā izvērtusies Latvijas futbolam veiksmīga, jo lēmums kļūt par LFF oficiālo ūdens atbalstītāju sakritis ar nesenajiem Latvijas U-19 izlases panākumiem Eiropas čempionāta kvalifikācijas Elites kārtas sacensībās.

Artesium nodrošinās ar dzeramo ūdeni visu līmeņu Latvijas futbola izlases, kā arī citus LFF pasākumus un aktivitātes.