Ievērojot tradīcijas, Rīgas Futbola skola arī šajā sezonā pulcēs futbola jaunatni bērnu futbola turnīru sērijā Rīga BUMBO!. Pirmie turnīri norisināsies no maija vidus līdz jūnija sākumam.

Rīga BUMBO! veiksmīgais pirmsākums meklējams vien pagājušajā gadā, un jau šogad, turnīram paplašinoties, tas tiks aizvadīts trijos sezonālos posmos - jaunie futbola entuziasti tiks aicināti sacensties savā starpā pavasara, rudens un ziemas turnīru posmos.

Pavasara turnīra ietvaros dažāda vecuma jaunie futbolisti pilnveidos savu meistarību un gūs jaunu sacensību pieredzi. Dalībnieku vidū startēs zēnu un meiteņu komandas, sākot no pašiem mazākajiem U-7 līdz U-11 vecuma grupai.

Rīga BUMBO! ir iespēja komandām ne vien labi pavadīt laiku un izbaudīt sacensību garu, bet arī iepazīt Rīgas pašvaldības jaunizveidotos un rekonstruētos futbola laukumus. Spēles norisināsies sporta kompleksos Rīgas Juglas vidusskolā, Rīgas Klasiskajā ģimnāzijā, Rīgas 84. vidusskolā, Centra sporta kvartālā un Rīgas 31. vidusskolā.

Rīga BUMBO! ir viens no turnīriem Latvijā, kurā dalības maksa nav paredzēta. Par to organizatori saka lielu paldies projekta galvenajiem atbalstītājiem un partneriem - Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Rīgas brīvostai, Rīgas domes Īpašuma departamentam, Latvijas Futbola federācijai (LFF) un veikalu tīklam Sportland, kā arī RFS partneriem - SubwayĶekavas AvotsForum Auto un Greencarrier.

Pieteikšanās Rīga BUMBO! pavasara posmam vēl turpinās. Pašlaik palikušas brīvas vietas tikai dažās vecuma grupās, tādēļ rīkotāji aicina nekavēties un sūtīt pieteikumus elektroniski uz pkurilonoks@edu.riga.lvpavels.kurilonoks@gmail.com vai zvanot uz +371 26619089.

Ar detalizētu informāciju par Rīga BUMBO! turnīriem, norises vietām, laikiem un dalībniekiem ir iespējams iepazīties ŠEIT.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola