Laika periodā no 25. līdz 26. aprīlim Rīgā viesosies nesen par Eiropas čempioni kronētās Portugāles telpu futbola izlases galvenais treneris Žorže Brazs, kurš Elektrum Olimpiskajā centrā pasniegs teorētiskās un praktiskās nodarbības pašmāju telpu futbola treneriem, informē Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA).

Seminārs paredzēts B-UEFA Futsal un C-LFF Futsal treneru kursu programmu dalībniekiem, bet 25. aprīļa praktiskajā nodarbībā piedalīsies arī 15-20 labākie Rīgas skolu kausa izcīņas telpu futbola spēlētāji. Tāpat šīs pašas dienas gaitā pasākuma dalībnieki plkst. 17:40 sekos līdzi Rīgas skolu telpu futbola kausa puišu fināla mačam, bet plkst. 22:00 turpat Elektrum Olimpiskajā centrā klātienē analizēs Optibet Virslīgas finālsērijas dueli.

Seminārs risināsies kopā ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) Izglītības nodaļu un FK Nikars galveno treneri Orlando Duarti.

Kā ziņots, marts iezīmēja sākumu Latvijas vēsturē pirmajiem B-UEFA Futsal licences kursiem telpu futbola treneriem, kas ir kā šī futbola izglītības segmenta attīstības nākamais solis pēc 2016. gadā organizētās pirmās C-LFF Futsal izglītības programmas. Latvija ir starp pirmajām valstīm Eiropā, kas piedāvā šāda līmeņa apmācību telpu futbola treneriem.

---

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija