Latvijas Futbola federācijas (LFF) biedriem un partneriem ir iespēja piedalīties seminārā par futbola pasākumu organizēšanas principiem un pieredzi, kas notiks 20. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 15:00 Elektrum Olimpiskā centra otrā stāva konferenču zālē.

Dalības maksa – 20 EUR (cenā iekļautas pusdienas). Pieteikšanās semināram iespējama līdz 18. aprīlim, sazinoties ar LFF attīstības speciālisti Leldi Lejnieci (lelde.lejniece@lff.lv).

Semināra vadītāju vidū būs LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs, LFF Projektu un mārketinga nodaļas vadītājs Maksims Raspopovs, kā arī LFF Tiesnešu nodaļas speciālists Aleksandrs Anufrijevs.

Semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar LFF pieredzi dažādu pasākumu organizēšanā, noteikumiem un dažāda rakstura rekomendācijām, kā arī ar Latvijas nacionālās futbola izlases līmeņa pasākumu organizēšanu un aktuālajām tendencēm sporta un futbola komercindustrijā. Tāpat dalībniekiem tiks sniegta informācija par tiesnešu darbību - kāpēc tā ir svarīga un cik būtiski ir pārdomāt dažādus ar spēļu tiesāšanu saistītos aspektus pirms pasākumu organizēšanas.

Semināra dalībnieki tā noslēgumā iegūs zināšanas apliecinošu sertifikātu, ko izsniedz Latvijas Treneru tālākizglītības centrs (LTTC).