Latvijas telpu futbola svētku ietvaros 25. martā tika noskaidroti arī Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta laureāti. Spraigā cīņā par turnīra uzvarētājiem kļuva Nikars-Sportima vienība, kas finālā ar minimālu pārsvaru pārspēja Carnikava telpu futbolistus.

Telpu futbola diena tika iesākta ar veterānu čempionāta pusfināliem. Pirmajā pusfinālā Carnikava ar 3:0 apspēlēja FK 02 komandu, bet vēlāk Nikars-Sportima arī ar trīs vārtu pārsvaru uzvarēja Viesulis telpu futbola veterānus - 4:1.

Cīņa gan spēlē par pirmo, gan spēlē par trešo vietu bija līdz pat pēdējai sekundei. Spēle par bronzas godalgām veterānu čempionātā noslēdzās ar minimālu 6:5 pārsvaru, Viesulim gūstot uzvaru pār FK 02. Arī duelis par augstākā kaluma medaļām bija emocionāls un saspringts. Skanot spēles beigu signālam, rezultāts uz tablo vēstīja 3:2, duelī starp Carnikava un Nikars-Sportima komandām uzvaru gūstot rīdziniekiem.

Apbalvojot godalgotās komandas, tika sumināti arī sezonas labākie spēlētāji un treneri. Par 2017./2018. gada sezonas labāko vārtsargu tika atzīts Nikars-Sportima vārtu vīrs Aleksandrs Proskurņins, bet par labāko spēlētāju – Carnikava vienības viens no līderiem Kirils Petrovs. Kā rezultatīvākais vārtu guvējs veterānu čempionātā sevi pierādīja Nikolajs Kočerigins (Nikars-Sportima), bet par labāko menedžeri tika atzīts FK 02 pārstāvis Arno Tatevosjans.

Latvijas veterānu telpu futbola čempionātā 2017./2018. gada sezonā piedalījās sešas komandas – bez finālposmā iekļuvušajām arī Daugavpils un Jūrmala. Komandām bija iespēja piedalīties četros kvalifikācijas posmos, kuros tika noskaidrotas četras labākās vienības. Latvijas veterānu telpu futbola čempionāts tika aizvadīts pirmo reizi.

REZULTĀTI, FOTO UN VIDEO

---

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija