Nākamajā nedēļā – 20. un 21. aprīlī – Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā uz sintētiskā seguma futbola laukuma risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Futbola turnīru asociācijas (FTA), Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Latvijas Augstskolu sporta savienības (LASS) atbalstītais Latvijas Universiādes posms minifutbolā (7:7) vīriešu un sieviešu komandām. Pieteikties sacensībām iespējams līdz pat 16. aprīlim.

Sacensību pirmajā dienā 20. aprīlī laika periodā no plkst. 21:00 līdz plkst. 23:00 spēkus samēros Latvijas koledžu un augstskolu dāmu vienības, savukārt dienu vēlāk no plkst. 18:00 līdz plkst. 23:00 laukumā posīsies kungu komandas.

Turnīram var pieteikties Latvijas augstākās izglītības iestāžu (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes - profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2017. gada absolventi, ko ar parakstu un zīmogu apliecina augstskolas administrācija (personāldaļa).

Sacensībām atļauts pieteikt maksimums 12 spēlētājus. Pieteikumi jāiesniedz uz speciālas veidlapas, kas līdz 16. aprīlim jānosūta turnīra izpilddirektorei Jevgeņijai Obodņikovai (evgenya.obodnikova@inbox.lv).

Kā zināms, RFF kopš 2012. gada rudens divreiz gadā organizē kausa izcīņas minifutbolā studentu komandām. To galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū.

Pērn pavasarī notikušajā turnīrā abu dzimumu konkurencē uzvaras laurus plūca Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) pārstāvētās vienības.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija