Laika periodā no 23. līdz 25. martam Elektrum Olimpiskajā centrā risinājās valsts mērogā līdz šim ievērojamākais Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) telpu futbola tiesnešu seminārs, kuru vadīja pasaules vadošais telpu futbola noteikumu speciālists no Spānijas, FIFA instruktors Pedro Galans. Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 70 tiesneši un instruktori no Latvijas, kā arī divi Igaunijas pārstāvji.

Pasākuma gaitā notika gan teorētiskās, gan arī praktiskās nodarbības Elektrum Olimpiskā centra sporta spēļu hallē. Semināra dalībnieki iepazinās ar jaunākajām un aktuālākajām tendencēm telpu futbola noteikumos, to izmaiņām, kā arī kopīgi analizēja Optibet Virslīgas čempionāta ceturtdaļfināla spēli starp FK BEITAR un New Project Tente komandām.

Tāpat pasākumu apmeklējušie tiesāšanas speciālisti klātienē vēroja Latvijas telpu futbola svētku norisi 25. martā.

Kā pauž semināru organizējusī Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA), spāņu speciālists saredz lielu potenciālu Latvijas tiesnešos. Plašāks izklāsts lasāms ŠEIT.

 FOTO GALERIJA (1)

 FOTO GALERIJA (2)

Kā ziņots, LTFA organizētais seminārs noslēdzās 25. martā, kļūstot par daļu no daudzpusīgās un pasākumiem bagātās Latvijas telpu futbola svētku programmas.

---

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija