Otrdien, 27. martā, tirdzniecības parka Alfa sporta preču veikalā Sportland risinājās tradicionālais SynotTip Virslīgas sezonas prezentācijas pasākums, kas ik gadu simbolizē jaunās sezonas startu. Šajā reizē mediji un futbola līdzjutēji par klubu aktualitātēm uzzināja vēl nebijušā veidā, kā arī kā viens no galvenajiem sezonas jaunumiem tika prezentēts jauns TV partneris.

SPĒĻU KALENDĀRS

Prezentācijas pasākuma pirmajā daļā vārds tika dots Latvijas futbola un Virslīgas vadību pārstāvjiem, kā arī sponsoru un tehnisko partneru uzņēmumu vadītājiem. Klātesošos uzrunāja Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, biedrības Latvijas Futbola Virslīga izpilddirektors Ainārs Dakša, SIA Vivasport tirdzniecības vadītājs Aleksandrs Ļotovs, SIA Sportland valdes loceklis Sandijs Pinkulis, kā arī jaunā TV partnera Best4Sport TV pārstāvis Andris Melnalksnis.

Sezonas prezentācijas pasākuma otrajā daļā klātesošie tika iepazīstināti ar klubu aktualitātēm, tiesa, ierasto preses konferences formātu nomainot pret ko vēl nebijušu – ar sporta žurnālista un TV komentētāja Anatolija Kreipāna un viena no TOP spēles vadītājiem Andra Bula iesaisti tika iztaujāti visu klubu treneri un spēlētāji, jautājot gan par sportiskajām aprisēm, gan ārpus laukuma aktualitātēm.

PLAŠĀK PAR PREZENTĀCIJAS PASĀKUMU

Jaunā sezona klāt ar jaunumiem futbola atspoguļošanā – biedrība Latvijas Futbola Virslīga un sporta televīzijas kanāls Best4Sport TV vienojas par sadarbību Virslīgas čempionāta spēļu translāciju nodrošināšanā turpmākajām 3 sezonām. TOP spēle, pirmsspēles studija un ekspress intervijas – tas un daudz kas cits futbola līdzjutējus sagaida jau sākot ar gaidāmo nedēļas nogali.

Turpmāk ik nedēļu televīzijas kanālā Best4Sport TV būs iespēja vērot kārtas TOP spēli, kuras translēšana tiks nodrošināta ar vairākām kamerām, ekspress intervijām spēles laikā, kā arī interesantu studiju ar futbola ekspertiem un sabiedrībā atpazīstamiem cilvēkiem. Futbola līdzjutēji gan var nesatraukties - sadarbība paredz, ka Best4Sport TVnodrošinās arī visu pārējo spēļu translācijas, turklāt Lattelecom lietotnē Shortcut sākotnēji tās tiks nodrošinātas bez maksas kanālā Best4Sport TV Extra. Līdz ar to SynotTip Virslīgas čempionāts nemainīgi paliks vērojams dažāda veida tiešraidēs, turklāt čempionāta rīkotāju un TV partnera ambīcijas ir gana lielas, lai futbols kā interesants produkts tiktu pasniegts iespējami kvalitatīvi.

PLAŠĀK PAR SPĒĻU TIEŠRAIDĒM

Tikpat bieza, futbola stāstiem un foto attēliem bagāta kā pērn – tāda ir biedrības Latvijas Futbola Virslīga izdotā 2017. gada Latvijas futbola gadagrāmata, kas futbola līdzjutējiem tiek piedāvāta jau sesto gadu pēc kārtas. Jaunā gadagrāmata tirdzniecībā Jāņa Rozes grāmatnīcās nonāks jau tuvākajā laikā.

PLAŠĀK PAR GADAGRĀMATU