Latvijas nacionālā futbola izlase sestdien, 24. martā, ap pusdienlaiku ieradās Gibraltārā, kur svētdien Aleksandra Starkova vadītā komanda Victoria stadionā aizvadīs pārbaudes spēli pret vietējo valstsvienību. Mūsu komanda neilgi pēc iekārtošanās viesnīcā un pusdienām devās uz spēles norises vietu, kur notika pirmsspēles treniņš. Spēlei gatavojas visi kandidātu sarakstā iekļautie futbolisti

 Latvijas nacionālā futbola izlase ierodas Gibraltārā

 Valstsvienības pirmsspēles treniņš Gibraltrārā (24.08.2018.)

Jāatzīmē, ka Victoria stadionā šogad ir uzklāts jaunākās paaudzes mākslīgā seguma laukums. Gibraltāra un Latvijas valstsvienībai šī būs pirmā oficiālā spēle uz šī seguma. Atgādinām, ka iepriekšējo reizi abas komandas tikās 2016. gada 29. martā šajā pašā stadionā un toreiz uzvaru ar rezultātu 5:0 svinēja tobrīd galvenā trenera Mariana Pahara vadītā Latvijas izlase. 

Pēc aizvadītā komandas treniņā par savu un komandas gatavību intervijā LFF TV pastāstīja valstsvienības aizsargs Vitālijs Jagodinskis, kurš divus gadus atpakaļ nāca laukumā uz maiņu spēles 76. minūtē. 

 Vitālijs Jagodinskis: izšķirošais faktors būs ātri gūtie vārti

Spēli starp Gibraltāru un Latviju tiešraidei Latvijas teritorijā būs iespējams sekot līdzi sporta kanāla Best4sport TV translācijā. Spēles sākums plkst. 17:00 (pēc Latvijas laika)


Latvijas Futbola federācija
no Gibraltāra