Lai iepazīstinātu ar Latvijas Virslīgas kluba RFS jauno komandas sastāvu un mērķiem, uzsākot jauno sezonu, kā arī atskatītos uz jau paveikto, mediji tiek aicināti uz pirmssezonas preses konferenci un komandas prezentāciju otrdien, 29. martā, plkst. 11:00 viesnīcā Mercure Riga Centre, 1. stāva bāra vestibilā, Elizabetes ielā 101.

Futbola kluba RFS spēlētāji tikko aizvadījuši savu treniņnometni Kiprā un, atgriežoties mājās, turpina intensīvi gatavoties jaunajai Virslīgas sezonai. Tādēļ mediju pārstāvji un visi interesenti ir aicināti uz preses konferenci-komandas prezentāciju, kurā piedalīsies:

  • Maksims Krivuņecs, futbola kluba RFS ģenerāldirektors;
  • Aleksandrs Usovs, futbola kluba RFS sporta direktors;
  • Valdas Dambrauskas, futbola kluba RFS galvenais treneris;
  • spēlētāji Kaspars Dubra (kapteinis), Gļebs Kļuškins, Artis Jaudzems, Dmitrijs Grigorjevs, Kaspars Ikstens, Beka Vachiberadze, Maksym Marusych, Dzmitry Platonov, Dāvis Indrāns, Jevgeņijs Kazačoks.

"Mūsu klubam 2017. gads bija otrā sezona Virslīgā, un mērķis bija ne tikai izcīnīt vietu Eirokausos un stiprināt savas pozīcijas Virslīgā, bet arī kvalitatīvi organizēt kluba darbu, paaugstināt konkurenci čempionāta iekšienē, piesaistīt līdzjutējus, kā arī turpināt veidot kluba zīmolu un stiprināt tā reputāciju. Ja neskaita kvalificēšanos Eirokausiem, visi šie uzdevumi tika izpildīti un tas ļauj mums jaunajā sezonā uzstādīt jaunus, daudz augstākus mērķus. Esmu pārliecināts, ka mūs gaida aizraujoša un spraiga sezona!" ar optimismu par gaidāmo sezonu raugās RFS ģenerāldirektors Maksims Krivuņecs.


Informāciju sagatavoja:
Futbola klubs RFS