Punktu Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezonai 17. martā Olainē pielika pašas jaunākās sacensību dalībnieces – U-10 vecuma grupas jeb 2008. dzimšanas gada un jaunākas futbolistes.

Šīs vecuma grupas otrajā un reizē arī noslēdzošajā sabraukumā piedalījās jaunās futbolistes no AFA Olaine, SK Super Nova, FS Metta/OSC, Rīgas Futbola skolaŠitika Futbola skola/74.vsk, FK Baltika un Viļānu SS komandām. Mači jaunākajā čempionāta grupā norisinās bez to rezultātu fiksēšanas kopvērtējuma tabulā, jo virknei no mazajām futbolistēm šī ir pirmā futbola spēļu pieredze.

Čempionāta dalībnieces pēc sezonas noslēdzošajām spēlēm sveica 2017. gada Latvijas labākā futboliste Olga Ševcova, dāvinot piemiņas un veicināšanas balvas.

 SPĒĻU IERAKSTS (AFA Olaine)

 FOTO GALERIJA

Čempionāta četru vecuma grupu sabraukumus šosezon uzņēma laukumi Rīgā, Spuņciemā, Maltā, Priekuļos, Piņķos, Olainē, Jaunolainē, Talsos un Jelgavā. Vēl 2016. gadā čempionātā spēkus samēroja kopumā 39 komandas, bet pagājušajā sezonā to skaits pieauga līdz 51 vienībai. Šogad čempionāta dalībnieku skaits bija bagātinājies par vēl 12 komandām.

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā šosezon pie zelta medaļām tika Rīgas Futbola skola-2 (Pirmā divīzija), FK Olaine (Otrā divīzija), Rēzeknes BJSS (U-14) un AFA Olaine (U-12) komandas.

Turnīrs norisinās sadarbībā ar Latvijas sieviešu futbola patronu Bella. Šo zīmolu pārstāvošā TZMO Latvija kompānija ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja TZMO SA meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija