Latvijas nacionālā futbola izlase svētdien, 18. martā, Elektrum Olimpiskā sporta centra hallē aizvadīja savu pirmo treniņu šajā nometnē. Aleksandra Starkova vadītā izlase praktiski visas pusotras stundas garumā pozitīvā gaisotnē aizvadīja pilnvērtīgu treniņu kopā ar Rēzeknes FA U-14 komandas puišiem, kuri šogad savā vecuma grupā kļuva par Latvijas čempioniem futbolā telpās un ieguva iespēju patrenēties kopā ar izlasi. Treniņa noslēgumā tradicionāli neiztika arī bez kopbildes un autogrāfu sesijas.

 Rēzeknes FA U-14 puikas trenējas kopā ar Latvijas valstsvienību

 Latvijas izlase aizvada treniņu kopā ar Rēzeknes FA U-14 futbolistiem

Tikmēr treniņa ievadā valstsvienības kolektīvs apsveica tās fizioterapeitu Artūru Ivuškānu un aizsargu Ņikitu Koļesovu ar dēlu piedzimšanu. Tikmēr valstsvienības treniņu klātienē apmeklēja un komandas biedrus apciemoja arī FK Spartaks Jūrmala pussargs Edgars Vardanjans.

Uz treniņnometnes norises vietu Spānijā komanda dosies no Rīgas starptautiskās lidostas pirmdien agri no rīta. Aktuālajiem jaunumiem no valstsvienības nometnes sekojiet līdzi LFF.lv mājaslapā, kā arī LFF oficiālajos sociālajos tīklos internetā.

Atbalsti Latvijas izlasi spēlēs pret Fēru salām un Gibraltāru!

Latvijas izlases kandidātu lokā iekļauts Roberts Savaļnieks


Latvijas Futbola federācija