Par Latvijas jaunatnes telpu futbola čempionāta 2001. gadā dzimušajiem jauniešiem trešās kārtas uzvarētāju kļuvusi SK Kengaroos/TFK Salaspils komanda, kas palika nepārspēta arī iepriekšējos divos sacensību sabraukumos.

Trešā komandu tikšanās reize risinājās Allažu sporta hallē, un tajā savā starpā sacentās visas četras čempionāta komandas. Par pārliecinošu kārtas uzvarētāju kļuva SK Kengaroos/TFK Salaspils, kas izcīnīja uzvaras visās spēlēs un posma laikā pretinieku vārtsargus pārspēja 24 reizes. Noslēdzoties spēlēm, otro vietu ieguva TFK Rēzekne Juniors vienība, kas svinēja divas uzvaras, bet vienu reizi laukumu pameta ar nokārtu galvu, atzīstot SK Kengaroos/TFK Salaspils pārākumu. Ar rezultātu 6:1 pārspējot FC Riga United, trešo vietu izcīnīja SK Super Nova komanda, bet, piedzīvojot zaudējumus visās trīs posma spēlēs, ceturtajā vietā ierindojās FC Riga United vienība.

Kā jau ierasts, arī šajā posmā tika apbalvotas ne tikai labākās komandas, bet arī labākie spēlētāji un treneris. Par etapa vērtīgāko vārtsargu tika atzīts TFK Rēzekne Juniors pārstāvis Artūrs Meikulāns, kamēr par posma labāko spēlētāju kļuva Damirs Gržeškevičs (SK Super Nova). Ar septiņiem gūtiem vārtiem par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Makars Siņakovs (SK Kengaroos/TFK Salaspils), bet šīs pašas komandas pārstāvis Aleksandrs Benskis tika apbalvots kā posma labākais treneris.

Aizvadīti jau trīs posmi Latvijas jaunatnes telpu futbola čempionātā 2001. gadā dzimušajiem jauniešiem, bet noslēdzošais, kad arī tiks noskaidrots visu turnīra laureātu izkārtojums, risināsies Latvijas telpu futbola svētkos 25. martā Elektrum Olimpiskajā centrā. Jaunatnes čempionāta izšķirošais posms risināsies no plkst. 13:00, kad tiks aizvadītas etapa spēles rezerves laukumā, bet jaunatnes čempionāta 2001. gadā dzimušajiem centrālās spēles sākums paredzēts plkst. 16:10. Čempionāta apbalvošana risināsies uzreiz pēc pēdējās spēles noslēgšanās.

Rezultāti, foto un video


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija