Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Forum Auto autocentra kopīgi rīkotajā preses konferencē šodien, 16. martā, tika paziņots par sadarbības turpināšanu, kuras ietvaros par Latvijas futbola oficiālo auto kļuva KIA. Sadarbība paredz, ka LFF autoparku papildina sešas iecienītāko KIA modeļu automašīnas, savukārt gaidāmās futbola sezonas laikā LFF un Forum Auto kopīgi rīkos vairākas kopīgas akcijas un pasākumus.

 KIA kļūst par Latvijas futbola oficiālo auto

"Forum Auto ar Latvijas Futbola federāciju sadarbojas jau no 2016. gada, kad par oficiālo federācijas auto un lielu palīgu futbola saimes ikdienas darbos kļuva Peugeot. Šodien mums ir liels prieks paziņot, ka par LFF jauno automobīļu marku kļūst FIFA Pasaules kausa atbalstītājs KIA. Mums ir patiess liels prieks turpināt sadarbību," preses konferencē izteicās Forum Auto tirdzniecības vadītājas Jānis Ozols, kurš vienlaikus klātesošos iepazīstināja ar tiem KIA modeļiem, kas tiks nodoti LFF vajadzībām.

 Jānis Ozols par sadarbību ar LFF un KIA auto zīmolu

Latvijas Futbola federācija augsti novērtē līdzšinējo sadarbību ar Forum Auto! Mēs esam ļoti gandarīti, ka pasaulē atzīts auto ražotājs KIA kļūs par neatņemamu palīgu LFF un Latvijas nacionālās futbola izlases ikdienas darbā! Sadarbības ietvaros LFF rīcībā nonāks populārākie KIA automašīnu modeļi. Sadarbība paredz vairāku kopīgu akciju un pasākumu rīkošanu futbola sezonas laikā un mēs ticam, ka tas palīdzes Latvijas futbolam piedzīvot jaunu uzrāvienu!” norādīja LFF Futbola biznesa attīstības komitejas priekšsēdētājs Valdis Siksnis.

 Valdis Siksni par sadarbību ar Forum Auto

KIA automašīnu oficiālais izplatītājs Forum Auto sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju piedāvā unikālu akciju līdzjutējiem, kuras ietvaros katram ir iespēja laimēt pilnībā apmaksātu braucienu divām personām uz FIFA Pasaules kausa finālturnīra spēli starp Spāniju un Maroku 25. jūnijā Krievijas pilsētā Kaļiņingradā. Plašāk par akcijas nosacījumiem iespējams iepazīties LFF sociālajos tīklos internetā.

Ar aktuālajiem KIA modeļiem iespējams iepazīties tuvāk Forum Auto oficiālajā mājaslapā.

 KIA kļuvis par Latvijas Futbola federācijas oficiālo auto


Latvijas Futbola federācija
sadarbībā ar Forum Auto SIA