10. un 11. martā Elektrum Olimpiskā centra halle kļuva par mājvietu sieviešu futbolam. Te par turnīra godalgām cīnījās divas Rīgas Futbola skolas 1. līgas komandas un divas vienības no Igaunijas (Ajax Tallinn un Saku Sporting). Uzvarot visās spēlēs, par Riga City Cup kausa ieguvējām kļuva Rīgas Futbola skola-1 meitenes. Otro un trešo vietu sadalīja Saku Sporting un Rīgas Futbola skola-2, Igaunijas komanda ierindojoties augstākā vietā pateicoties uzvarai pār Tallinas vienību. Ceturtās palika meitenes no Ajax Tallinn.

Par turnīra labāko vārtsardzi tika atzīta Marta Lielause (Rīgas Futbola skola-1), labākās aizsardzes tituls tika Līnai Kuzminai (Rīgas Futbola skola-1), labākās pussardzes godu izpelnījās Evelīna Ušpaļeviča (Rīgas Futbola skola-2), labākā uzbrucēja – futboliste no kaimiņzemes Katrin Saulus (Saku Sporting), bet par turnīra labāko spēlētāju kļuva Anna Marija Valaka (Rīgas Futbola skola-1).

Šogad Riga City Cup turnīra ietvaros tika aizvadītas sacensības U-13, U-14 vecuma grupām un sieviešu komandām.

Kopējais turnīra dalībnieku skaits bija 24 komandas. Šogad turnīrā tika pārstāvētas tādas valstis kā Lietuva, Igaunija, Krievija un Latvija. Sešās spēļu dienās tika aizvadītas 64 spēles.

Jau otro gadu turnīru veiksmīgi organizē Rīgas Futbola skolas atbalsta biedrība ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu. Pateicoties mūsu atbalstītājam veikalu tīklam Sportland, turnīra organizatori tika nodrošināti ar visu nepieciešamo inventāru.

Ar kopvērtējumu un visiem turnīra rezultātiem iespējams iepazīties turnīra mājaslapā ŠEIT un ŠEIT. Fotogrāfijas un citu informāciju var atrast turnīra Facebook profilā.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola